Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vard. 09-19 Lörd. 10-15

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Golvvärme el | Skönare med värmegolv el

Filtrera

505kr
10179kr

Visa utvalda artiklar

(6)

arredo

(1)

ebeco

(8)

raychem

(9)

Golvvärme el

(14)

Golvvärmefolie

(3)

Värmekabelmatta

(1)

1
23.5
0.3mm
5mm

Sortera

18 Produkter

Du har sett alla 18 produkter

Golvvärme har många fördelar. Det är skönt att sätta fötterna på ett varmt golv oavsett årstid. Genom att installera golvvärme sprids också den värme som värmegolvet genererar genom att golvet blir som en radiator. När man installerar golvvärme blir det också lättare att möblera genom att man inte behöver skrymmande radiatorer och det blir lättare att städa. Golvvärme passar i alla rum men kan vara lite extra sköna i badrum och hall då de även bidrar till att väta torka snabbare.

Går de att lägga värmegolv med el under laminatgolv?

Det är inga problem att lägga golvvärme under laminatgolv. Det går att med fördel använda golvvärmematta med inbyggda värmeslingor. Golvvärmematta är smidigt då det är enkelt att rulla ut och klicka fast. Golvvärmemattan har också en ljuddämpande effekt. Golvpoolen.se gör det smidigt genom att du kan köpa din golvvärme online.

Vad ska man tänka på när man lägger värmegolv i källaren?

Ska man installera golvvärme i källaren ska man se till att det är välisolerat innan man lägger golvvärmen. Anledningen är att isoleringen förhindrar fuktvandring som i värsta fall kan leda till fuktskador. Tänk på att som privatperson ska du vända dig till behörig elinstallatör om du ska lägga elektriskt värmegolv.