Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vard. 09-19 Lörd. 10-15

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Laminatgolv furu | Golv av hög kvalitet

Filtrera

219kr
648kr

Visa utvalda artiklar

(2)

1-Stav

(5)

1-stav

(1)

Trä/natur

(1)

Grå

(2)

Vit

(3)

berryalloc

(2)

meister

(2)

pergo

(1)

tarkett

(1)

190mm
241mm

Sortera

6 Produkter

Du har sett alla 6 produkter

För er som tänker att ett laminatgolv i furu är gulaktigt trä med 70-talsvibbar kommer här några snygga golv med annorlunda utseende. Med moderna tekniker har infärgning och ytbehandling gjort att utseendet på golv inte längre är som förväntat. Det är vackert även med traditionellt utseende på furu men nu finns variation. Med ett laminatgolv furu får du furuns vackra utseende kombinerat med laminatets moderna fördelar. Ett laminatgolv är lättstädat och tål fukt. Ett värmebehandlat golv är starkt och tåligt.

Hur fungerar det med golvvärme och laminatgolv?

Oftast fungerar det väldigt bra då laminatgolv är tillverkade för att fungera med golvvärme. Idealiskt om ni tänkt er den lösningen är att ni kontrollerar med Golvpoolens kunniga kundtjänst. De kan svara på om just det golv ni fastnat för kan användas med golvvärme. Vissa golv är också uttalat lämpliga och då finner ni den informationen i produktbeskrivningen här.

Kan jag lägga ett laminatgolv i furu själv?

Det fungerar utmärkt att själv lägga ett laminatgolv. Instruktion medföljer vanligen. Man börjar med att lägga ett stötdämpande material och sedan själva laminatet. Det är enkelt och billigt att handla online från Golvpoolen.se.