Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Våtrumsgolv | Badrum med fina våtrumsmattor

Filtrera

319kr
439kr

Grå

(4)

forbo

(2)

gerflor

(1)

tarkett

(14)

Klinker

(1)

Marmor

(3)

Sten

(8)

Trägolv

(2)

Övriga mönster

(1)

2000mm
4000mm

Sortera

17 Produkter

Du har sett alla 17 produkter

Populära filtreringar

När det kommer till badrum finns det många olika våtrumsgolv att välja mellan. Idag hittar du vackra designgolv som är våtrumsgolv. Bland annat Tarkett har tagit fram serier våtrumsgolv där designen är smakfull och det går inte att se skillnad på om det är en våtrumsmatta eller äkta klinkers. En våtrumsmatta är mycket tålig och vattentät vilket skyddar mot fuktskador. Våtrumsmatta kan också med fördel läggas där det inte är möjligt att lägga kakel och klinkers.

Kan jag lägga en våtrumsmatta själv?

Det bästa är att anlita ett proffs, det går betydligt snabbare att lägga en våtrumsmatta än klinkers så det behöver inte bli speciellt dyrt. Det kan vara svårt att få snygga och vattentäta skarvar. Skulle det bli en fuktskada för arbetet inte är fackmannamässigt utfört kan det bli problem med försäkringsbolagen.

Vilka trender ser man när det kommer till våtrumsmattor?

Trender kommer och går men designgolv är populära. En snyggt designad våtrumsmatta är billigare än kakel och klinkers. Raw Honeycomb är en våtrumsmatta som har tidlös design och ger hemmet en lyxig känsla. Marmor och guld är också en trend som håller i sig. Golvpoolen.se säljer ett brett utbud av våtrumsmattor med hög kvalitet som du kan köpa online.