Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Textilplatta

Pris
292
292
292
292
Varumärke
Leveranstid

Textilplatta

Textilplattor är en slags uppgraderad variant av den klassiska heltäckningsmattan. De är ett säkert kort både i hemmet och på kontoret. Hos oss på Golvpoolen hittar du textilplattor i 50x50 cm. I sortimentet finns en mängd olika färger att välja mellan, här finns något för alla smaker. Vi rekommenderar att du följer anvisningarna från tillverkaren när du lägger dina textilplattor.

Läs mer...
Visar 1 av 1 produkter
Levereras inom 3-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 4 färger:
Grå
Blå
Svart
Brun
Visa produkt

Vilka fördelar finns med textilplattor?

Det finns många fördelar med textilplattor. Den kanske största är att det är en väldigt flexibel lösning i kontorsmiljöer. Plattorna är både enkla att lägga och enkla att byta ut. Textilplattor kan ge ett mjukt intryck, är sköna att gå på och bidrar till en inbjudande atmosfär. Dessutom kan de dämpa ljudnivån i ett rum. Genom att lägga textilplattor i olika färger och strukturer kan du skapa avledningar i ett rum. På golvpoolen.se hittar du flera billiga textilplattor.

Hur sköter man textilplattor?

Textilplattor ska dammsugas frekvent eftersom att smuts har en tendens att gömma sig i textil. Det är däremot väldigt lätt att dammsuga textilplattor, och ett borstvalsmunstycke gör det ännu lättare att komma åt smutsen. Minst en gång per år rekommenderar vi att du anlitar ett professionellt företag för rengöring av dina textilplattor. Mer inbitna fläckar behöver behandlas med fläckborttagningsmedel innan tvätt.