Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vard. 09-19 Lörd. 10-15

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Textilplattor

Du har sett alla 1 produkter

Textilplattor är en slags uppgraderad variant av den klassiska heltäckningsmattan. De är ett säkert kort både i hemmet och på kontoret. Hos oss på Golvpoolen hittar du textilplattor i 50x50 cm. I sortimentet finns en mängd olika färger att välja mellan, här finns något för alla smaker. Vi rekommenderar att du följer anvisningarna från tillverkaren när du lägger dina textilplattor.

Vilka fördelar finns med textilplattor?

Det finns många fördelar med textilplattor. Den kanske största är att det är en väldigt flexibel lösning i kontorsmiljöer. Plattorna är både enkla att lägga och enkla att byta ut. Textilplattor kan ge ett mjukt intryck, är sköna att gå på och bidrar till en inbjudande atmosfär. Dessutom kan de dämpa ljudnivån i ett rum. Genom att lägga textilplattor i olika färger och strukturer kan du skapa avledningar i ett rum. På golvpoolen.se hittar du flera billiga textilplattor.

Hur sköter man textilplattor?

Textilplattor ska dammsugas frekvent eftersom att smuts har en tendens att gömma sig i textil. Det är däremot väldigt lätt att dammsuga textilplattor, och ett borstvalsmunstycke gör det ännu lättare att komma åt smutsen. Minst en gång per år rekommenderar vi att du anlitar ett professionellt företag för rengöring av dina textilplattor. Mer inbitna fläckar behöver behandlas med fläckborttagningsmedel innan tvätt.