Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Våtrumsskivor

Filtrera

289kr
750kr

berryalloc

(42)

tarkett

(51)

Endast snabbleverans

(56)

Sortera

93 Produkter

Du har sett 36 av 93 produkter
1 av 3

När det är dags att renovera eller bygga badrum är det av största vikt att detta görs av firma eller person som har rätt kompetens. Skall konstruktionen bli godkänd behöver den du anlitar kunna utfärda ett så kallat våtrumsintyg. Själva grunden för detta är att välja en korrekt variant av våtrumsskiva.

Vad är en våtrumsskiva?

En våtrumsskiva är helt enkelt den innervägg som skall användas i ett fuktigt utrymme. Det finns regelverk för vilken typ av material som ska användas i vilken zon i ett badrum - exempelvis är det skillnad på vägg i ett duschutrymme, och vägg i en mindre fuktutsatt del av badrummet. Våtrumsskiva ska också i vissa fall användas i kök, eller till golv.

Hur monteras en våtrumsskiva?

En våtrumsskiva monteras med speciella VVS-skruvar och exempelvis åldersbeständig fogmassa eller silikon, beroende på underlaget. Leverantör tillhandahåller också monteringsanvisning. För att t ex ditt försäkringsbolag ska utbetala ersättning vid eventuell skada måste detta ha utförts av behörig person som också ska kunna utfärda våtrumsintyg.

Varför ska man använda våtrumsskiva?

Våtrumsskiva är för dig skillnaden mellan ett badrum med god miljö och en tänkbar smärre katastrof. Våtrumsmatta är din garanti för att undvika kostsamma vattenläckor som i förlängningen skulle kunna skada ditt hems grundkonstruktion. Här är det säkerhet och kvalité som gäller, inget annat.

Våtrumsskiva finner du hos oss på golvpoolen.se i många utföranden och former, allt för att du ska kunna hitta det som passar dig bäst. Med billiga priser för bra varor är vi ditt bästa val. Det är enkelt att beställa online och smidigt att betala och få din leverans.

Har du funderingar och frågor, om bygg eller om någon specifik produkt, om hur du beställer och får leverans? Då hjälper vår kunniga kundtjänst till.