Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Inspiration - Mörka golv

Mörka, svarta golv har varit populärt länge och är en trend som håller i sig. Inte så konstigt, vår skandinaviska stil och inredning är som gjort för att skapa kontrast mot det mörka. Det mörka golvet mot våra vita väggar och inredning ger en exklusiv, och elegant känsla i både små och stora rum. Mörkt golv skapar dessutom ett djup och du kan enkelt balansera det vita eller varför inte ta upp det mörka i detaljer som soffkuddar, kökshandtag etc.

Av Arredo2019-01-25

Kährs Ek Nouveau Charcoal är en svartpigmenterad och mattlackad 2-stav med små färgvariationer. Får innehålla stora kvistar. Borstad med fasade kanter. 15 mm.

 

Pergo Classic Plank Svart Ek 1-stav - Living Expression - Laminatgolv är ett silfullt laminatgolv i klassiskt plankformat. Golvet har trästrukturen Genuine™, dvs. en lätt polerad effekt som följer träådringen in i minsta detalj och kompletteras av en sidenmatt yta.

 

Kährs Ek Nouveau Black 1-stav Mattlack - Parkettgolv är en mörkt brun pigmenterad och mattlackad planka/1-stav med små
färgvariationer.

 

Kährs Ek Lava 3-stav Mattlack - Parkettgolv är en pigmenterad mörkbrun och mattlackad 3-stav med små färgvariationer. Får innehålla stora kvistar. Borstad. 15 mm.

 

Pergo Big Slab 4V Svart Skiffer - Living Expression - Laminatgolv Svart Skiffer är ett modernt laminatgolv i form av stora plattor med fasningar längs alla fyra kanterna, som ska ge en känsla av äkta klinkergolv.


Se fler svarta golv här >>

 


 
Gratis varuprover

Vi erbjuder upp till 5 st gratis varuprover som underlättar när du ska välja ditt mörka golv som passar hemma hos dig.

 

Vi har ett brett utbud av mörka och svarta, laminatgolv, parkettgolv, Linoleum golv och Vinylgolv!

Populära artiklar