Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Läggnings - instruktioner Pergo

Att lägga ett vackert Pergo-golv är nu snabbare och enklare än någonsin. Deras innovativa klicksystem PerfectFold™ 3.0 finns till Pergo laminatgolv i alla kvalitetsnivåer. Du fogar snabbt och enkelt ihop plankorna med ett klick. Och det är ingen risk att de går sönder. Med PerfectFold™ 3.0 kan du till och med göra om golvläggningen; bara lyft upp plankorna och flytta om dem efter behov.

Av Arredo2019-01-29

Lägga laminatgolv

Att lägga ett vackert Pergo-golv är nu snabbare och enklare än någonsin. Vårt innovativa klicksystem PerfectFold™ 3.0 finns till Pergo laminatgolv i alla kvalitetsnivåer. Du fogar snabbt och enkelt ihop plankorna med ett klick. Och det är ingen risk att de går sönder. Med PerfectFold™ 3.0 kan du till och med göra om golvläggningen; bara lyft upp plankorna och flytta om dem efter behov. Tryck ner

Den idealiska metoden för snabbläggning av stora ytor. För in plankans långsida mot den tidigare lagda plankan och tryck till.Vinkla

Den perfekta metoden när du lägger första plankraden. För samman plankorna längs kortsidorna och därefter utmed långsidorna.Skjut ihop - en unik funktion!

Pergo trägolv kan även skjutas ihop, en helt unik funktion jämfört med många andra märken. En praktisk metod när det är svårt eller till och med omöjligt att luta plankorna, som till exempel när du lägger den sista raden eller under dörrkarmar, element etc.

 

Lägga vinylgolv

5 GYLLENE REGLER
Klicksystemet PerfectFold™ V har utvecklats speciellt för Pergos nya vinylgolv och klickfogen låser golvet såväl vertikalt som horisontellt. Den dubbla låsfunktionen ger Pergos golv unik stabilitet och tack vare det nya klicksystemet går läggningen enklare och snabbare än med något annat vinylgolv på marknaden.

Allt du behöver göra är att välja en av tre möjliga sätt att lägga golvet och klicka golvet på plats. Det nya klicksystemet innebär också att golvet kan tas bort och återanvändas. Golvet behöver heller inte någon expansionsfog tack vare den solida horisontella och vertikala låsningen, som ger ett mjukt, jämnt och vackert golv.

 

Lägga parkettgolv

Att lägga ett vackert Pergo-golv är nu snabbare och enklare än någonsin. Deras innovativa klicksystem PerfectFold™ 3.0 finns nu för alla trägolv från Pergo. Och golvet har redan fått en skyddande ytbehandling, dvs. så snart det är lagt kan du omedelbart börja använda det och inreda ditt hem.

Det blir inte enklare än Pergo

Du fogar snabbt och enkelt ihop plankorna med ett klick. Och det är ingen risk att de går söner. Med PerfectFold™ 3.0 kan du till och med göra om golvläggningen; bara lyft upp plankorna och flytta om dem efter behov.

 

Tryck ner

Den bästa metoden för att lägga ett stort golv på kort tid. Klicka i fogen på långsidan, för plankorna mot varandra och avsluta med att trycka nedåt.

 

Vinkla

Om du vill kan du även lägga ditt Pergo-golv på ett tredje sätt. Bara vinkla och klicka ihop plankorna på långsidan.

 

Skjut ihop

Till skillnad från många andra tillverkare, kan Pergos trägolv även läggas horisontellt. Detta är praktiskt i lägen där det är svårt eller omöjligt att vinkla plankan (när du ska lägga den sista raden, eller under dörrkarmar eller element).

Populära artiklar