Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Stora plattor

Stora plattor

Stora plattor

Om du vill skapa ett badrum som ligger rätt i tiden just nu, då är mörkt trä tillsammans med grå/svarta detaljer och ''operfekta'' textiler det som sticker ut!

Av Arredo2020-10-20

För några år sen var det mycket grafiskt som gällde inom badrum med mörka golv och vita väggar. Sen dämpades kontrasterna något och golven blev grå till vita väggar. I samma veva blev det även allt mer populärt att prata om “hotellbadrum” som stil där badrum hade samma platta på golv och väggar med en avskalad känsla. Den s.k. hotellkänslan är kanske inte för alla, utan vissa föredrar att har mer personlig touch i sitt badrum. 

 Toalett med stora grå klinkerplattor

 Klinkerplattan i bilden: M66 CEPPO DI GRE 60X60 CM

 

Vad innebär stilen “hotellbadrum”?

Själva “stilen” innebär ofta större plattor, där det många gånger är samma platta på väggar och golv, med en stenkaraktär av något slag. Det är en stram look där proportionerna gärna får vara väl tilltagna och ytorna är minimalistiska. Fokus är just på lugn, avkoppling och en stunds egen tid. Ett harmoniskt och ordnat rum att börja och avsluta dagen i.

 

Badrum med stora grå klinkerplattor kombinerat med inredning i mörkt trä

Klinkerplattan i bilden: D66 QUARTZIT GREY 60X60 CM

 

 

Grått är en färg som vi ständigt ser återkomma inom badrum på olika sätt. Skillnaden mot tidigare är just suget att få in värme i badrummet också, för att numera innebär grått allt annat än kalt och tråkigt.

 

Dusch med stora grå klinkerplattor

Klinkerplattorna i bilden: M66 CEPPO DI GRE 60X60 CM | M0303 CEPPO DI GRE 3X3 CM

 

 

Man kan inreda lugnt och stilrent genom att välja material som alla tolkar gråskalan på sitt sätt. Materialens karaktär avgör vilken nyans av grått det blir – vilket inte bara ger en levande känsla, utan som samtidigt också är mer förlåtande i mötet med nästa material.

 

Badrum med badkar och beige/grå klinkerplattor på väggar och golv

Klinkerplattan i bilden: J66 NORRVANGE LIGHT GREY 60X60 CM

 

Se alla våra stora plattor →

Populära artiklar