Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Hexagon klinker

Du har sett alla 5 produkter

Hexagon klinker och marmor är väldigt populärt just nu. Det är inte konstigt tycker vi. Hexagonplattorna påminner om formen på vaxkakorna som bina skapar och har en väldigt unik och vacker form som sticker ut och skapar en harmonisk känsla oavsett vilket rum du väljer att lägga plattorna i. Det går alldeles utmärkt att blanda olika färger av hexagonklinker för att skapa ett härligt schackmönster, en klassisk färgkombination som aldrig går ur tiden.

Bra pris & gratis varuprover

När du beställer hexagonklinker hos Golvpoolen får du alltid ett riktigt bra pris. Du kan beställa gratis varuprover så att du kan se och känna på plattorna. På så sätt får du en uppfattning om hur färg och struktur ser ut hemma hos dig.

Unik form och snyggt utseende

Det här unika utseendet på plattorna får folk att titta en extra gång för att skåda det vackra formatet som ger en strikt grafisk känsla. Vill du att plattorna sticker ut lite mer kan du välja en fog i motsatt färg till plattornas. Hexagon klinker är väldigt unikt och perfekt när du vill ha något som inte alla andra har i till exempel badrumsmiljöer, hallar eller kök. Välj bland våra olika sorters hexagon klinker i olika färger från våra tillverkare här nedan.