Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Kolmårdsmarmor | Marmor av svensk tradition

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Kolmårdsmarmor är en egen typ av marmor. Kolmårdsmarmor kommer från området kring Kolmården i Östergötland och har unika egenskaper. Färgerna varierar från ljusgrön till grönsvart som ger ett läckert intryck. Kolmårdsmarmor är nog den mest svenska stensort man kan hitta. Kolmårdsmarmor har en gedigen historia i Sverige som återfinns i trappor, herrgårdar och slott. Så när du köper Kolmårdsmarmor är det svensk tradition du köper.

Passar Kolmårdsmarmor överallt?

Kolmårdsmarmor passar perfekt till golv och finns även som klinkers. Materialet är mycket tåligt varpå det passar bra där man behöver ett slitstarkt golv. Ett vackert Kolmårdsmarmorsgolv i köket ger en lyxig italiensk design som alltid förblir klassiskt. Kolmårdsmarmor passar till alla rum och behåller sin vackra yta länge och det går bra att kombinera med golvvärme.

Vad ska man tänka på när man köper Kolmårdsmarmor

När man köper Kolmårdsmarmor ska man tänka på att det kan finnas skiftningar vilket också gör golvet levande. Det är bra att lägga ut golvet innan man sätter fast det så man ser hur skiftningarna faller. Även om Kolmårdsmarmor är tåligt ska man undvika att använda starka rengöringsmedel precis som med de flesta golv. Golvpoolen.se säljer Kolmårdsmarmor online. Dessutom får du leverans hem till dig - det ska vara enkelt att handla hos oss.