Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr
P3GPheadute2228x920.jpg

Utemiljö – Spabad, utomhusduschar och utomhusklinker

Finns det någonting som slår en vacker och hemtrevlig utemiljö? Att kunna spendera dagar och kvällar hemma och slappna av i en lyxig miljö är svårslaget. I dessa tider har det blivit mer aktuellt än någonsin att spendera sin tid hemma. Hos oss på Golvpoolen.se kan du enkelt skapa din kompletta utemiljö som du alltid drömt om och till ett billigt pris dessutom.

Här har vi samlat det du kan behöva för att få till en riktig lyxkänsla på din uteplats. Vi har prisvärda spabad som låter dig ha ett alldeles eget spa där hemma. Utomhusduschar för att svalka dig när sommarvärmen står och steker. Sedan har vi även samlat en rad olika utomhusklinker för att ge dig den lilla extra detaljen till uteplatsen som kan göra så stor skillnad.

Spabad-Kopplaavpåriktigt.jpg

Spabad – Koppla av på riktigt

Precis som det låter och ser ut, ett hemmaspa för dig som vill koppla av på riktigt. Njut lite extra av livet ensam, med familjen eller med vännerna. Köp ett prisvärt och komplett spabad hos oss på Golvpoolen.se. Vi har allt från mindre till större spabad, spabadstrappa, spabadsräcke och avlastningsbord för ditt val av dryck och tilltugg.

Utomhusduschar-Svalkandevardagslyxisommarvärmen.jpg

Utomhusduschar – Svalkande vardagslyx i sommarvärmen

Hur underbart och skönt skulle det inte vara att kunna kyla ner sig i trädgården med en svalkande dusch en solig och varm sommardag? Våra uteduschar passar lika bra till trädgården där hemma som i stugan. Har du en pool med klor i är en utomhusdusch en perfekt lösning för att duscha bort kloret från kroppen.

Utomhusklinker-Enextrafindetaljtilluteplatsen.jpg

Utomhusklinker – En extra fin detalj till uteplatsen

Klinker till altanen, uteplatsen eller trädgården är en snygg och samtidigt praktisk detalj för alla hem med extra plats ute. Klinker är ett väldigt tåligt och slitstarkt material som tål både kyla och värme riktigt bra. Gör det extra hemtrevligt med ett snyggt utomhusklinker du kan vara stolt över och skryta om. Här har vi gjort ett urval åt dig på våra favoriter. Skulle ingen av dessa passa dig har vi mycket mer förstklassigt och billigt uteklinker i vårt sortiment.

P3GPdivklinker2228x250.jpg