Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Hultafors

  Hultafors är ett ledande internationellt varumärke inom handverktyg av högsta kvalitet avsedda för hantverkare och industri. Allt började med uppfinnandet av tumstocken för mer än 130 år sedan. Ska det vara rejäla grejer ska det vara Hultafors. Då vet du nämligen att du får handverktyg som verkligen ger dig bästa möjliga funktion, säkerhet och precision. Verktyg som tål tuffa tag, håller i längden och framförallt känns rätt i handen.

  Läs mer...

  Orsaken är egentligen ganska enkel. Hultafors produkter utvecklas tillsammans med proffsen. De förstår proffsens arbetssituation och lyssnar på deras behov. De är med och testar produkterna ända fram tills både de och vi är nöjda med resultatet. Därför är Hultafors helt säkra på att deras verktyg verkligen fungerar i praktiken och underlättar ditt jobb.

   
  Visar 1 av 1 produkter
  Dubbelhölster Edc 25 & Hvk Hultafors

  369 kr

  379 kr


  Leverans inom <strong>2-5 vardagar</strong>
  Finns i flera varianter.
  Visa produkt

  Finns i fler färger
  Nyhet!
  Upp till
  Kampanj

  Leverans inom
  Finns i flera varianter.
  Visa produkt Visa produkt Lägg i varukorg