Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vard. 09-19 Lörd. 10-15

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Fanérgolv

Filtrera

459kr
1799kr

Ek

(61)

Valnöt

(4)

Furu

(1)

Ask

(3)

1-Stav

(35)

3-Stav

(18)

2-Stav

(10)

Holländskt Mönster

(3)

Rutigt

(2)

3-stav

(1)

Trä/natur

(12)

Vit

(10)

Grå

(7)

Brun

(2)

kährs

(19)

rappgo

(1)

tarkett

(49)

Sortera

69 Produkter

Trägolv Kährs Life Pure Oak Wide 1-stav

Leveranstid 2-3 veckor

Trägolv Kährs Life Pure Walnut 2-stav

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett 36 av 69 produkter
1 av 2

Vill du beställa och lägga ett nytt golv som är gjort av trä samtidigt som du vill spara pengar och inte vill köpa ett dyrt golv. Ett billigare alternativ till parkettgolv är faktiskt fanérgolv. Till utseendet ser de olika golven precis likadana ut. Skillnaden är tjockleken på ytskiktet där parkettgolvet har ett tjockare ytskikt som är slipbart. När du handlar hos Golvpoolen kan du beställa hem ett varuprov på våra mest populära golv. Perfekt om du vill se och känna på lite olika golv innan du beställer. På så sätt blir det enklare att se vilket golv som passar bäst hemma hos dig.

Skillnader mellan parkett och fanér

Till utseendet kommer du inte märka någon skillnad mellan ett parkett- och ett fanérgolv. Båda golvtyperna är uppbyggda på liknande sätt och det som skiljer dem åt är faktiskt att ytskiktet är tunnare på ett fanérgolv. En tunnare träyta gör att du inte kan/bör slipa ett fanérgolv. Bortsett från att ytskiktet är tunnare än hos ett parkettgolv så är känslan densamma. Fördelen med ett fanérgolv är att du får ett snyggt och härligt golv till hemmet för ett riktigt bra pris.

Ett golv som passar i alla rum

Ett fanérgolv passar till hemmets alla rum och kan med fördel läggas i hall såväl som i barnens rum. Fanérgolvet är tåligt och väldigt lätt att sköta och hålla snyggt. Det är också tunnare vilket gör golvet lättlagt i rum där ett tjockare golv är svårt att lägga.