Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vard. 09-19 Lörd. 10-15

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Trägolv - med hemleverans

Filtrera

129kr
2279kr

Visa utvalda artiklar

(77)

Ek

(384)

Furu

(15)

Ask

(25)

Valnöt

(5)

Bok

(2)

Björk

(1)

Rödek

(2)

1-Stav

(276)

3-Stav

(97)

2-Stav

(31)

Holländskt Mönster

(11)

Fiskben

(11)

Rutigt

(4)

19-stav

(2)

3-stav

(1)

Trä/natur

(272)

Vit

(79)

Grå

(19)

Brun

(3)

Svart

(1)

berg & berg

(66)

boen

(5)

junckers

(6)

karelia

(2)

kährs

(141)

meister

(40)

nordic floor

(19)

nqd

(3)

pergo

(37)

rappgo

(5)

tarkett

(113)

Sortera

437 Produkter

Trägolv Kährs Cosenza Mattlackad Ek 1-stav

Trägolv Kährs Cosenza Mattlackad Ek 1-stav

fr. 889 kr/m²Ord. 899:-

Kampanj

54h kvar!

Trägolv Kährs Lecco Ek 3-stav Mattlack

Trägolv Kährs Lecco Ek 3-stav Mattlack

479 kr/m²Ord. 489:-

Kampanj

54h kvar!

Trägolv Kährs Crisp Mattlack Ek 1-Stav

Trägolv Kährs Crisp Mattlack Ek 1-Stav

1 099 kr/m²Ord. 1 109:-

Kampanj

54h kvar!

Trägolv Kährs Como Ek 3-stav Mattlack

Trägolv Kährs Como Ek 3-stav Mattlack

579 kr/m²Ord. 589:-

Kampanj

54h kvar!

Trägolv Tarkett Noble Oak Soho

Trägolv Tarkett Noble Oak Soho

1 289 kr/m²Ord. 1 295:-

Kampanj

54h kvar!

Trägolv Ek Kährs Sparuto

Trägolv Ek Kährs Sparuto

1 167 kr/m²

Se priset!

Trägolv Kährs Portofino Vit Mattlackad Ek 2-stav

Trägolv Kährs Portofino Vit Mattlackad Ek 2-stav

879 kr/m²Ord. 889:-

Kampanj

54h kvar!

Du har sett 36 av 437 produkter
1 av 13

När du ska köpa trägolv vill du naturligtvis veta hur golvet eventuellt kommer att se ut i just ditt hem. Genom oss kan du få kostnadsfria golvprover och även snabba hemleveranser. Hos oss kan du köpa trägolv från flera olika företag, bland annat Kährs, Rappgo, Nordic Floor och Junckers för att nämna några. Kolla igenom vårt sortiment och hitta ditt nya golv redan idag.

Gratis varuprover på trägolv

Du kan alltid beställa gratis varuprover för att se och känna på golvet innan du beställer. På så sätt kan du få en uppfattning om hur golvet ser ut hemma hos dig.

Golv med olika egenskaper

Rummen i ditt hem används för olika saker och har därför olika behov när det kommer till vilka egenskaper golvet bör ha. Vissa trätyper är hårdare än andra och passar därmed bättre för rum som används mycket och behöver ett slittåligare golv. Även ytbehandlingen påverkar golvets egenskaper. Det som är viktigt att komma ihåg när det kommer till trägolv är just det faktum att det är ett levande material. När luftfuktigheten är hög, som under sommaren, så kan trägolv svälla. Det innebär att golvet kan kupa sig och rent praktiskt betyder det att golvet bör ha utrymme att röra på sig när de läggs. Även när luftfuktigheten är låg påverkas golvet eftersom det då kan krympa. Dagens trägolv påverkas i olika hög grad. Det finns flera olika sätt att hantera detta på. I vissa fall har leverantörerna tillverkat golvet så att luftfuktigheten har minimal påverkan på trägolvet.

Fördelar med ett trägolv

Fördelarna med trägolv är många och har du möjligheten att lägga ett hemma hos dig ska du med fördel lägga ett. Oavsett om det är ett massivt trägolv eller en lamellparkett är känslan liknande och värmen som trä ger är liknande. Trä har en väldigt unik utstrålning som skapar en härlig känsla i hemmet. En annan fördel är att ett riktigt trägolv ökar värdet på bostaden och kan ses som en investering. Du kommer få tillbaka pengarna du har lagt på golvet när du väl säljer din lägenhet. En annan fördel är att du kan slipa om, lacka, olja eller pigmentera ditt trägolv. Beroende på vilket trägolv du beställer styr hur många gånger du kan slipa om det. Ett parkettgolv kan slipas om 3-4 gånger.

Ett unikt golv

Det är även bra att veta att utseendet påverkas av solens strålar på olika sätt. En del trägolv blir ljusare, andra mörkare och ibland kan de även gulna lite. Många uppskattar trägolv på grund av just dess unika egenskaper. Inget trägolv är det andra likt, även om trägolv av samma träslag naturligtvis ser väldigt lika ut. Varje bräda har dock sina egna små särdrag och ditt trägolv kommer med tiden att förändras och få ett helt eget utseende.

Köp trägolv som passar just ditt hem

Att köpa trägolv är inte alltid det lättaste. Det finns väldigt många olika träslag, egenskaper och nyanser att välja mellan. Speciellt när du ska beställa golv genom oss på Golvpoolen, vårt sortiment är fullt av vackra trägolv i alla möjliga former och färger. Oavsett om du är ute efter ett mörkt trägolv eller ett ljust trägolv kan du hitta det här hos oss. Ett mörkt trägolv ger en mysig och ombonad känsla medan ett ljust trägolv ger en luftigare och mer modern känsla. I slutändan bör du välja ett trägolv som passar in med resten av inredningen i rummet, både när det kommer till möblerna men även väggarna och tapeterna.

Beställ redan idag

När du ska köpa trägolv vill du naturligtvis veta hur golvet eventuellt kommer att se ut i just ditt hem. Genom oss kan du få kostnadsfria golvprover. Hos oss kan du köpa trägolv från flera olika företag, bland annat Kährs, Rappgo, Nordic och Junckers för att nämna några. Kolla igenom vårt sortiment och hitta ditt nya golv redan idag.