Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Fiskbensparkett

Filtrera

689kr
1140kr

Ek

(13)

Fiskben

(11)

1-Stav

(2)

kährs

(4)

meister

(2)

nordic floor

(3)

pergo

(4)

Mattlack

(5)

Extra Mattlack

(3)

Olja

(3)

Ultramatt Lack

(2)

Sortera

13 Produkter

Du har sett alla 13 produkter

Fiskbensparkett är ett golv som alltid är populärt och som aldrig kommer gå ur tiden. De kan slipas flera gånger för att få till den nya känslan igen och på så vis har golvet en väldigt lång livstid. Vi har både fiskbensparkett som har mekanisk fog och som man ska limma/spika. Med mekanisk fog klickar du bara ihop golvet och får en snabb och smidigt installation. När du lägger ett golv som ska limmas tar det lite längre tid och kräver lite mer arbete. Fiskbensparkett i ek är det vanligaste materialet för fiskbensparkett

Olika typer av fiskbensparkett

Bortsett från färg, träslag och ytbehandling finns där en sak som skiljer dem olika fiskbensparkettgolven åt. Skillnaden är fogen samt olika typer av läggningssätt. Junckers parkettgolv måste du limma eller spika när du lägger parkettstavarna. Tittar vi på andra sidan på Bjelins fiskbensparkett lägger du dessa genom att klicka ihop stavarna. Till utseendet är det ingen skillnad mellan ett limmat/spikat och ett ihopklickat fiskbensparkett. Den stora skillnaden är du som ska lägga golvet inte behöver lika stor kunskap när du ska lägga ett klick fiskbensparkett.

Ett golv som håller länge

Fiskbensparkett i ek är ett väldigt snyggt golv som du kommer kunna ha i många år framöver. Precis som nästan alla andra typer av trägolv kan du slipa om fiskbensparketten och lacka eller olja in det. Välj bland snygga golv från kända tillverkare som Bjelin, Nordic Floor, Junckers m.fl. Om du är osäker på vilken fiskbensparkett som passar bäst hemma hos dig kan du beställa gratis varuprover. På så sätt får du en uppfattning om färg och utseende på fiskbensparketten samt vilken som passar bäst i ditt hem.