Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Parkettgolv | Skön parkett

Filtrera

379kr
2279kr

Visa sänkt pris

(23)

Visa kampanj

(1)

Visa enbart nyheter

(4)

Ek

(381)

Furu

(12)

Ask

(22)

Bok

(2)

Björk

(1)

Rödek

(2)

Valnöt

(3)

1-Stav

(283)

3-Stav

(90)

2-Stav

(17)

Holländskt Mönster

(9)

19-stav

(2)

Rutigt

(4)

Fiskben

(16)

Trä/natur

(260)

Vit

(60)

Brun

(9)

Grå

(13)

Svart

(1)

Mattlack

(132)

Olja

(51)

Ultramatt Lack

(108)

Lack

(23)

Hårdvaxolja

(29)

Proteco Natura

(20)

Olja/Vax

(1)

Vitolja

(9)

Naturolja

(11)

Extra Mattlack

(30)

Obehandlad

(5)

Ultramatt

(4)

Sortera

427 Produkter

Trägolv Kährs Nouveau Blonde Ek Mattlack 2400 mm

Trägolv Kährs Nouveau Blonde Ek Mattlack 2400 mm

1 006 kr/m²1 179 kr/m²

Sänkt pris!

Spara 173 kr

Trägolv Kährs Ulf Ek 1-Stav

Trägolv Kährs Ulf Ek 1-Stav

1 259 kr/m²1 279 kr/m²

Sänkt pris!

Trägolv Tarkett Noble Ek Wasa

Trägolv Tarkett Noble Ek Wasa

1 260 kr/m²

Se priset!

Trägolv Tarkett Prestige Ek Hårdvaxoljad

Trägolv Tarkett Prestige Ek Hårdvaxoljad

959 kr/m²1 079 kr/m²

Sänkt pris!

Spara 120 kr

Du har sett 36 av 427 produkter
1 av 12

Ge ditt hem mer karaktär och personlighet genom att lägga ett vackert parkettgolv. Parkettgolv är golv som många av oss drömmer om, ett vackert golv av högsta kvalitet och med en fantastisk glans. Hos oss på Golvpoolen kan du välja bland ett stort utbud av vackra och tåliga parkettgolv från kända tillverkare som bland annat Arredo, Kährs och Pergo. En av de stora fördelarna med att köpa parkettgolv är att du får ett golv som håller sig snyggt år efter år och som åldras med karaktär. Hos oss finns parkettgolv med klicksystem, klickgolv och limfri flytande läggning av ditt parkettgolv. Med våra fina klickgolv byter du enkelt ditt golv utan att använda varken spik eller lim. Det säger bara klick. Hur slitstarkt ett parkettgolv är beror mycket på vilket träslag du väljer. Ask är exempelvis ett mycket hårt träslag och även ek som med tiden faktiskt blir hårdare. Förutom hårdheten i träslaget är det givetvis viktigt att du väljer ett parkettgolv som tilltalar dig rent estetiskt. Här kan du välja bland mängder av mönster och färger.

Stavparkett, ekparkett – vilket ska jag välja för rätt rum?

När det kommer till att köpa parkettgolv finns det en hel del att fundera på eftersom utbudet är stort och varierat. Vanliga parkettgolv är bland annat ekparkett. Ek är ett medelhårt träslag som lämpar sig mycket bra som golv i allrum och vardasgrum. Dessutom tilltalar ekens mönster och färg väldigt många eftersom den känns stilig och passar in i många olika inredningsstilar. Ek är kanske inte det billigaste träslaget men hållbarheten gör att det jämnar ut sig över tid och där ett ekparkettgolv kan bli en billig investering över tid.

Stavparkett eller Fiskbensparkett?

Förutom valet av träslag kommer du även ställas inför valet av stavparkett eller exempelvis fiskbensparkett – detta är själva mönstret. Vi erbjuder flera varianter för att du ska kunna hitta ett parkettgolv som passar just ditt hem. Stavparkett är stilrent och fungerar i nästan alla rum – sovrum som vardagsrum. Fiskbensparkett, även kallad Herringbone, är otroligt klassiskt och smakfullt och ger hemmet en lyxig och elegant känsla. Det vackra mönstret ska gärna synas och parkettgolvet passar därför bra i större rum där golvet får tala för sig själv. Stavgolv kan också se ut på olika sätt, det finns till exempel 2-stav och 3-stav när det kommer till parkettgolv. I sortimentet kan du enkelt få en tydlig överblick över de olika mönsteralternativen.

Prisvärda och exklusiva parkettgolv

När du vill köpa ett billigt parkettgolv till rätt pris som samtidigt håller högsta kvalitet kan du garanterat hitta något hos oss. Vi erbjuder några av marknadens bästa varumärken inom just parkettgolv och utbudet är stort. Eftersom vi ofta har olika erbjudanden och reor på våra golv har du stora chanser att göra ett riktigt bra fynd. Fundera lite på vad du är ute efter. Beroende på vilket rum du vill ha parkettgolvet i finns olika träslag som lämpar sig olika bra. Där du har stora golvytor kanske ett mönster kan vara roligare att lägga då det blir mer som ett vackert konstverk. Att lägga parkettgolv i hemmet är en väl vald investering eftersom golven åldras med behag. Äkta parkettgolv höjer också bostadens värde. För att ditt parkettgolv ska hålla sig i ett så fint skick som möjligt år efter år behövs viss skötsel, men dock inte förrän efter flera år av användning. Med tiden kan golven behövas oljas om eller lackeras med underhållslack. Underhållningsmetoderna kan skilja sig beroende på vilket parkettgolv du har.

Gratis varuprover på parkettgolv

Hos oss kan du beställa gratis varuprover på olika parkettgolv för att se vilket som passar bäst hemma hos dig.