010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Trägolv Bjelin Ek Zut Mattlackad Lätt borstad 3-Stav

Trägolv Bjelin Ek Zut Mattlackad Lätt borstad 3-Stav
Trägolv Bjelin Ek Zut Mattlackad Lätt borstad 3-Stav
Just nu!
Kampanj
Rek. pris  349 kr/m²
264 kr/m²

Lägsta totalpris  632,40 kr

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt

Beskrivning

Parkettgolv, 3-stav från Bjelin gjort av trä som skördats i hållbart förvaltade skogar. De Slavonska skogarna är berömda och har skötts på ett hållbart sätt utifrån ett mycket strikt ekologiskt, socialt och ekonomiskt regelverk i hundratals år. Varje år tas mycket mindre trä ut ur skogarna än vad som växer upp och eftersom träd av sämre kvalitet kontinuerligt gallras ut blir de Slavonska skogarna vackrare och vackrare för varje år de förvaltas på detta sätt. Till Bjelins ekgolv används Bergsek och Skogsek, vilka är samma träslag som traditionellt växer och används i Sverige.
Klickgolv för perfekt resultat
Låssystemet 5G® gör det lättare än någonsin att klicka ihop ett parkettgolv. Lägg det själv eller minimera projekttiden. Installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast.

Stabilt golv med flerskiktsparkett
Parkettgolvet är uppbyggt i tre skikt där fiberriktningen i de olika skikten ligger vinkelrätt mot varandra. De olika skikten låser varandra, detta minskar träets naturliga rörelser och ger ett stabilt golv. Ytskiktet har en slityta på 3,5 mm vilket gör att du kan slipa om golvet flera gånger. Mellanskiktet är starkt och bärkraftigt och tillverkas av tall eller gran. Även bottenskiktet har en stabiliserande funktion.

Breda parkettgolv
Breda plankor ger gott om utrymme för trämönstret att framträda. Den slavonska ekens höga kvalité tillåter riktigt breda plank. Hela 18 cm bred är denna planka.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeBjelin
Art.Nr.29042
TräslagEk
Mönster3-Stav
YtbehandlingMattlack
SorteringCountry
Längd2200 mm
Bredd182 mm
Tjocklek14 mm
Slitskikt3,4 mm
Antal2,4 m2/frp
Antal6 st/frp
Fog5G
Tål GolvvärmeJa
TypParkettgolv
YtaBorstad
FärgTrä/Natur
Garanti20 år