Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Trägolv Tarkett Heritage Oak Classic 3-Stav

Trägolv Tarkett Heritage Oak Classic 3-Stav
Trägolv Tarkett Heritage Oak Classic 3-Stav
829 kr/m²

Lägsta totalpris 6 615 kr

Tillfälligt slut: 
 - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.

Beskrivning

Mycket mer klassiskt och rustikt än så här kan det inte bli, ett härligt hårdvaxat ekparkettgolv som skapar en hemtrevlig miljö oavsett vilket rum du väljer att lägga detta underbara golv i. Tack vare det väldigt praktiska 2-locksystemet gör att golvläggningen blir snabb och enkel i både det större vardagsrummen som i det lilla mysiga sovrummet. Detta är ett golv som tillhör Tarketts golvserie heritage som är speciellt framtagen för att skapa golv som ser ut som dem gamla brädgolven som är i gamla hus. Dem framhäver skönheten i träslaget som till exempel dem naturliga sprickorna och kvistmärkena som i sin tur ger det där lilla extra för utseendet.
Innan du börjar lägga detta fantastiska golvet så bör du kolla upp så att ytan är en hård,plan och slät yta för att slippa eventuella problem som kan dyka upp under golvläggningen. Självklart bör platsen där du lägger golvet också vara ren och torr! Under detta golv rekommenderas du också att lägga någon form av underlagsmatta eller stegdämp för att få bästa möjliga färdiga resultat på golvläggningen. Tack vare att du lägger stegdämp eller en underlagsmatta får golvet bättre komfort och samtidigt en viss ljudabsorberings förmåga vilket gör att ljudnivån dämpas en aningen!

Du kan dessutom installera golvvärme under detta underbara golv och hur härligt är det inte att ha ett lite varmare golv att gå på under årets kallare dagar! Om du planerar på att lägga golvvärme så är det viktigt att du också lägger en ångspärr under golvet för att skydda det mot fukt som uppstå under golvet på grund av golvvärmen. Något annat som du bör tänka på om du ha golvvärme under golvet så är det viktigt att du tänker på att golvvärmen inte överstiger 27 grader då golvet kan bli skadat om du har varmare temperaturer än 27 grader på golvvärmen!

Att rengöra golvet är inte särskilt svårt allt du egentligen behöver göra är att du antingen dammsuger eller våttorkar golvet så håller det sig vackert länge! Om du oroar dig för att du kommer repa golvet när du dammsuger så är det inga problem tack vare den hårdvaxade ytan som gör golvet väldigt stryk och reptåligt! Ska du våttorka golvet bör du dock tänka på att golvet kan bli skadat om det blir för fuktigt så därför bör du använda en ordentligt urvriden golvmopp eller trasa för att inte göra golvet för fuktigt vilket i sin tur skadar golvet!

Egenskaper

VarumärkeTarkett
Art.Nr.7870066
TräslagEk
Mönster3-Stav
YtbehandlingHårdvaxolja
Längd2281 mm
Bredd194 mm
SerieAtelier Collection
Tjocklek14 mm
Antal2,66 m2/frp
Antal6 st/frp
Fog2-lock
Tål GolvvärmeJa
ImitationEk
TypParkettgolv
FärgTrä/Natur
NyansLjust
Tillverkarens Art.Nr.7870066
EAN-nr5902662043553