Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Design med omtanke

Primys vision är att bidra till en bättre miljö, samtidigt som de är måna om människors hälsa.

Av Arredo2020-11-05

Rostfritt stål är ett material helt fritt från den giftiga tungmetallen bly och innehåller inga ämnen som är skadliga – varken för människor eller natur. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100%. Primys produktion bygger på hög teknologi, miljömedvetenhet och kvalitet. De driver utvecklingen framåt och med nästa generation blyfria blandare, och nöjer sig inte bara med att göra snygga produkter. De har därför valt att enbart arbeta med rostfritt. Något de är än så länge ganska ensamma om.

 

Primy handfat och tvättställsblandare

Tvättställ Primy Rare R Steel

Tvättställsblandare Prímy Steel Voyage High

 

Alla led i Primys produkter görs med hänsyn till miljön. En Blandare i rostfritt stål är helt blyfri och har en insida som är hård och slät vilket gör den hygienisk. I en blandare av traditionell typ består insidan av mässing – ett material som ofta är skrovligt och ojämnt, vilket gör att avlagringar och bakterier lättare bildas i vattnet. Mässingsblandare kan dessutom släppa ifrån sig bly som riskerar att blandas med dricksvattnet, något som varit under diskussion i flera år. Kraven har numera skärpts när det gäller läckage av bly från hushållsblandare och gränsvärdena har sänkts. För Primy är rostfritt stål det självklara och säkra valet när det gäller rent och friskt vatten.

 

Primy handfat och tvättställsblandare i miljö

Tvättställ Primy Rare R Steel

Tvättställsblandare Prímy Steel Voyage High

 

Färger…

Primys rostfria produkter för kök och badrum finns i de sobra och högaktuella färgerna Original, Sand, Amber och Shadow. Eleganta metallfärger i ett samstämt sortiment som ger en exklusiv och industriell känsla. Med en hård och tålig yta som håller färgen och fräschören. Smakfullt som kontrast till ljust och stilrent eller sobert mörkt.

 

Primy Takduschset i färgerna Shadow, Original (Krom), Sand och Amber

Takduschset Primy Steel Pleasure 2

 

 

Vill du se mer från Primys fina badrumssortiment? Klicka här

Andra som läste artikeln läste också