Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Inspiration - Badrumslyx

BADRUMMET... ett av hemmets absolut viktigaste rum, vi använder det varje dag. Ofta är badrummet det första vi använder på morgonen då vi gör oss ordning inför jobb eller skola. Det är också det sista rum vi använder på kvällen då vi borstar tänderna. Gör ditt badrum personligt och få det precis som du vill ha det med vackra och användbara badrumsmöbler. Badrummet är mycket mer än bara ett rum där vi borstar tänderna eller duschar, det är ett rum som bjuder in till avkoppling.

Av Arredo2020-10-08

Primy Steel Voyage High

Tvättställsblandare i rostfritt stål, hög modell till fristående tvättställ. Primy tillverkar designade, blyfria produkter med lång livslängd. 

 

Nyheter från Macro Design

Macro Design Crown Kommod & Spegel till badrummet

Kommod Crown Stripe

En färdigmonterad och svensktillverkad möbel med massiva eklister infällda i en genomfärgad svart MDF skiva. Kantlistad och förseglad yta med en vitpigmenterad klarlack och integrerade svarta handtag. Tvättställsskåpet har en lyxig och flexibel lådinredning i den översta lådan som ger en god överblick.

Spegel Crown Ambilight Rund med ram

Runda speglar ger ett mjukt intryck i badrummet. Välj med eller utan bakgrundsbelysning, svart eller krom. 

 

Skapa ro i ditt badrum – INR

INR Kommod Air & Spegel Loox till badrummet

Kommod Air

Ett stilrent tvättställsskåp i modern design. Denna kommod är avsedd att användas med en bänkskiva och ovanpåliggande tvättställ. De fullt utdragbara Vionaro-lådorna med mjukstängning har belönats med ett Red Dot-Award både gällande funktion och design. 

Spegel Loox

En stilren, modern och rund spegel med belysning passar utmärkt i varje badrum.

 

Handdukar och accessoarer i naturliga toner och material ger harmoni. Skapa en trivsam och spaliknande inredning som du kan njuta av – varje dag.

Andra som läste artikeln läste också