Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Skapa stilen - Gästtoalett

Kaklet tycker jag är helt fantastiskt, det var något som jag inte sett tidigare och det kändes annorlunda och unikt - Elin Wallin

Av Arredo2019-05-09

Jag var inte ute efter någon speciell stil, när jag inreder hemma blir det väldigt mycket på impuls och jag går helt på sådant som får mitt hjärta att klappa lite extra. Jag utgick från dom produkter jag gillade från golvpoolens hemsida och beställde hem varuprover på lite olika kakel plattor.

Jag beställt kakelprover i ljusrosa, grågrönt, vitt och marmor som alla var superfina. Efter att jag fått hem proverna på flera fina kakelplattor så velade jag lite innan jag slutligen bestämde mig för att gå på första känslan. Marmorkaklet tycker jag är helt fantastiskt, det var något som jag inte sett tidigare och det kändes annorlunda och unikt. När jag väl hade bestämt mig för marmorn så tyckte jag att det var bäst att köra på en neutral bas, så jag lätt kan byta ut saker och tillföra vilken färg jag vill istället. Trots att det är ett litet utrymme så gjorde jag väggarna ganska mörka, både för att framhäva marmorkaklet men också bara för att jag gillar det. Ett rum på 1,6kvm skulle inte kännas större även om jag valt ljusare väggar.

Kranen är något jag suktat efter länge, så den kändes självklar och handfatet var egentligen på gränsen för stort för ett sånt litet rum, men jag tyckte inte att det fanns någon anledning till att spara på golvyta när det ändå inte får plats något annat än handfat och toalett där inne.

 

Mitt tips, Våga!

Anledningen till att det tog flera år innan vi tog tag i det här projektet var för att det kändes så himla stort och svårt. Man förstorar lätt upp det när man inte riktigt vet hur man ska göra och behöver snickare, rörmokare och elektriker, men nu i efterhand så tycker jag verkligen inte att det var några svårigheter. Nu känns det inte alls lika läskigt att göra det andra badrummet. Jag tycker även att man ska köra på det man gillar och inte vad som "förväntas" bara för att det är en toalett, se det mer som vilket rum som helst.

Namn: Elin Wallin
Jobb: Inredningsstylist och bloggare, www.studioelwa.se
Bor: I hus.
Renoveringsobjekt: Gästtoalett.

Andra som läste artikeln läste också