Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Nytt badrum? Här hittar du inspirationen

  Ska du renovera badrummet och letar efter inspiration och idéer på hur och vad man kan göra? Här samlar vi massor med olika badrum och visar hur andra har renoverat sin gästtoalett och sitt familjebadrum. Oavsett om du ska renovera hela badrummet eller bara uppdatera gästtoaletten med nya badrumsdetaljer så har vi tips och idéer på vad du kan göra.

  Mest lästa artiklar

  Familjebadrum

  Få till ett stilrent familjebadrum Ett familjebadrum ska uppfylla många krav och ofta är det många viljor och vanor som ska samsas. I detta badrum har man slagit på stort där alla har fått sin vilja och vana igenom. Med både dusch och badkar, dubbla handfat och väggarna täckta i äkta Carrara marmor är detta badrummet både ett funktionellt och väldigt stilfullt familjebadrum. Få inspiration på hur du skulle kunna renovera ditt familjebadrum.

  LÄS REPORTAGET