Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Inspiration - Mosaik i badrummet

Sätt färg på ditt badrum! Mosaik är ett material som vi människor har använt i flera hundra år för att utsmycka våra hem och offentliga miljöer. Ett badrum är ett rum som lätt kan kännas kalt och livlöst men med lite mosaik som detalj eller på väggen får rummet genast liv och färg. Välj mellan matt, blank keramik eller varför inte kristallmosaik?

Av Arredo2019-05-09

Kristallmosaik Ice är en vit, blänkande kristallmosaik som ger en fräsch och blänkande yta och ett otroligt ljus genom den reflekterande ytan. En modern mosaik som maximerar ljus från belysning och skapar rymd. Passar utmärkt i badrum och kök.

Kristallmosaik Blank 15x15x8 mm Exclusive Stone Black/Steel är en lyxig, svart mosaik med silvergrå bitar och mönster som reflekterar ljuset på ett effektfullt sätt. Denna vackra metalliskt skimrande mosaik ger ett elegant utryck och är snygg att kombinera med alla varma metalltoner såsom mässing, koppar och roséguld.

Kristallmosaik Blank 23x23x8 mm Black är en blank, svart mosaik som du kan använda både i kök och badrum. Varför inte bryta av vid badkaret?

Glasmosaik Green/Gold 20x20 mm (325x325) är en vacker mosaik i grönt och guld som ger ett vackert skimmer på både golv och vägg. Gör som på bilden och bryt av det vita badrummet med mosaik i duschområdet.


Se mer Mosaik här >>


Mosaik är ett kreativt och kul sätt att förändra och sätta färg på ditt hem. Både i badrummet och i köket, som en fondvägg, kökskakel eller varför inte betona olika områden i badrummet som exempelvis duschen eller handfatet? Mosaik har människan använt i flera hundra år för att utsmycka miljöer och rum och visst kan man förstå det! Mosaik har en fantastisk variation i storlek, format, färg och utseende vilket gör att alla kan hitta sin favorit. Att mosaik kommer i ark gör att det även är enkelt och ett kul material att arbeta med. Även om du är en nybörjare och ska sätta upp exempelvis mosaik i köket kommer du uppleva hur enkelt det är med dessa ark. Vill du ha kvadratiska eller rektangulära mosaik plattor eller kanske en med skimmer? Det är bara att välja och vraka och tillåt dig själv att vara kreativ, varför inte mixa olika färger och skapa egna mönster. Mosaik finns i en mängd olika material såsom glas, keramik och emaljplattor. Kristallmosaik är en typ som är uppskattat eftersom det ger ett enhetligt intryck, utan skiftningar i färg och får en alldeles speciell lyster när ljuset bryts igenom glasplattorna. Det är tillverkat av skuret klart glas som färgas på baksidan och gör sig både på vägg och golv. Däremot bör det undvikas att använda på golv där det passerar mycket folk eftersom det finns risk för att plattorna repas. Klinkermosaik är en annan typ av mosaik och ger ett enhetligt intryck och finns både som matt och blank. Även olika naturstenar finns som mosaik. Sätt färg på köket eller badrummet och var kreativ, mixa och matcha bland dina favoriter.