Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Quick fix - Badrum

Här hittar du enkla produkter för att snabbt kunna göra en quick fix i ditt badrum.

Av Arredo2019-05-09

Utdragbar klädlina

Smart produkt som limmas fast på väggen. Den två meter långa linan är i första hand tänkt att användas för att torka kläder och handdukar i små badrum. Men du kan också använda den med klädnypor och att hänga upp prydnadsbilder, bommullspads, tandkrämstuben eller vad än fantasin tillåter.


Väggmonterad spegel med ledbelysning

Smedbos snygga runda sminkspegel med fem gångers förstoring limmar du upp på väggen och det blir ett lyft - både praktiskt och estetiskt. Snyggast och enklast blir om du redan har ett eluttag på bra placering.

 

Kromat vattenlås och golvrör

En detalj man kanske inte tänker på, men som gör mycket för intrycket är vattenlåset under handfatet. Finns det ingen kommod som döljer är det fula vita standardplaströret väl synligt. Byt då istället till Tapwell XA 100 Krom som är ett snyggt kromat golvstående rör och vattenlås.

 

Mässing x 4

Miller Bonds Mässing Start-Box innehåller två små handdukskrokar, en stor krok för badlakan och en toalettpappershållare. Paketet blir en bra start på din resa mot att förändra känslan i badrummet.

 

Spegel med magnetfäste

En enklare variant som inte kräver el är Dansanis självhäftande spegel. Du tejpar upp en magnetisk platta på väggen eller insidan av en skåpslucka. Själva förstoringsspegeln fästs sedan magnetiskt och går att ta loss om du så vill.

Andra som läste artikeln läste också