Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Svarta detaljer i badrummet

Det svarta har hittat in i våra badrum på allvar, och 2018-2019 är svarta detaljer en stark trend i allt från duschväggar och blandare till möbler och kakel.

Av Arredo2019-05-09

Till vasken finns denna mattsvarta kran från Tapwell, Ringo. Med stilsäker formgivning och en snygg matt yta blir denna kran mer än en snygg detalj. Glöm inte att köpa bottenventil i samma färg.

 

En detalj i badrummet som man ofta glömmer bort eller väljer med mindre omsorg är just handdukstorken. Förr såg mer eller mindre handdukstorkarna likadana ut men idag finns det en uppsjö i olika former och stilar. Handdukstorken från Svedbergs, Zaga 260x1200 finns nu även som svart. Med sin snygga design och praktiska formgivning är denna handdukstork något av en favorit. Perfekt även för det mindre badrummet!

 

En snygg kommod i mattsvart är ett måste och denna snygga mattsvart kommoden, Spirit från Arredo har dessutom inbyggd lådavdelare i översta lådan. Med en vit vask och en mattsvart kran ges ett stilrent och lyxigt intryck.

 

Att plocka upp färgen även på duschdetaljerna såsom handtag, nischerna är ett smart sätt för att få till helhetsbilden utan att det svarta tar över. Forsa duschdörrar från Svedbergs plockar på ett subtilt och snyggt sätt upp de svarta utan att det tar över.

 

Glöm inte bort de små detaljerna, det är dom som gör att helhetsbilden kommer fram. Plocka upp det med krokar, pappershållare, pedalhink etc. i samma stil och färg. Självhäftande dubbelkroken från Beslagboden, finns både med rundade och raka kanter. Toalettpappershållare i mattsvart från Primy, Style Shadow.

 

De runda speglarna är en het trend som självklart även återfinns i badrummen. Den runda formen bryter av de raka linjerna som finns i ett badrum och ger ett mjukare intryck. Den runda spegeln, Svea från Svedbergs (diameter 60 cm) är ett snyggt alternativ och passar de flesta badrummen.

 

Om du ska välja ett badkar finns det en mängd olika svarta badkar som du kan välja mellan. Varför inte detta vackra Scarlett badkar från Svedbergs?

 

Om du ska ha en dusch ska den självklart vara mattsvart. Välj mellan en mängd olika varianter och stilar utifrån din stil. Ett tips är att välja samma stil på duschen som på kranen. Denna duschen kommer från Primy och ingår i deras Shadow serie, en serie med olika detaljer i mattsvart.

 

Om du inte vill att det svarta ska ta över kan du exempelvis välja en vit kommod och att ta upp det svarta med handtagen. Välj mellan halvmåneformade, avlånga eller varför inte runda? Vilket svart handtag passar dig? Se alla här!

 

Andra som läste artikeln läste också