Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Drömkök

Drömmer du också om det stort lantligt kök med plats för en köksö och rejäla arbetsytor? I detta vackra drömlika kök har de verkligen allt man kan önska sig! Från vackra handtag, kökskran och diskmedelspump i guld, kökskakel och köksbänk i Carrara marmor till ett genuint vackert klinkergolv som ger liv. Låt dig inspireras av detta underbara kök och även om du inte har ett stort kök som detta kan du enkelt skapa stilen även hemma hos dig.

Av Arredo2019-10-04

En snygg kran är ett måste och visst passar denna Honey Gold från Tapwell perfekt mot marmorskivan och kökskaklet. Idag finns det massor av olika kökskranar i olika färger, modeller, diskmaskinsavstängning och med eller utdragbar pip. Tänk på att välja en kran som matchar andra köksdetaljer som handtag för att binda ihop rummet men även vilken eller vilka funktioner som du vill ha. Ett tips slipp ha tråkiga diskmedelflaskor i plast framme och välj istället en diskmedelspump, det är både snyggt och praktiskt!

Se mer i Honey Gold>>


Köksluckorna i "Gammal grå", klassiska skålhandtag i guld skapar grunden för detta drömkök. Kökskaklet och bänkskivan i vacker ljus Carrara marmor ger köket ett stilrent men även modernt intryck, utan att göra avkall på den lantliga stilen. På golvet ligger klinkerplattan Reverso Grigio som har ett mönster som påminner om trädets ådring och ger ett vackert och naturligt intryck. Förutom plattans vackra mönster är det ett smart val att välja klinker som köksgolv eftersom det är ett rum som används dagligen och klinker tål högt slitage. Förutom att det är praktiskt är ett det dessutom ett lättstädat golv.

Se fler klinkerplattor>>


Marmor som kökskakel är en trend som gör sig även i detta lantliga drömkök. I detta köket valde de en större platta (Carrara Marmor 610x610) för att ge ett lugnt och stilrent intryck. Har du ett mindre kök kan du välja mindre plattor eller varför inte välja marmor i någon spännande form?

Se marmorplattor>>

Populära artiklar

Andra som läste artikeln läste också