Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Inspiration - Marockanskt kakel

Med sitt färgsprakande och vackra mönster ger marockanskt kakel en vacker och härlig känsla. En kul mix där vår annars stilrena och avskalade palett utmanas och ger en snygg och lekfull kontrast. Välj mellan mängder av olika mönster, former och färger. Det finns något för alla smaker och alla rum helt enkelt, allt från dova till färgstarka mönster och färger. Sätt färg i köket, på golvet eller som kökskakel. I badrummet eller varför inte i hallen istället för en tråkig dörrmatta.

Av Arredo2019-10-04

Behagligt stilrent

En stilren klinkerplatta i vanilj, svart och tegelrött skapar ett mjukt och elegant mönster. Det kan sättas både inom- och utomhus, tål golvvärme och kan sättas på både golvet och väggen.


Vacker mönstermix i grått & vitt

Med en vacker mönstermix i olika mönster i dova toner i grått och vitt. De kan sättas på golv och vägg, tål golvvärme och frost vilket gör att den passar både som kökskakel och som balkonggolv.


Stilrent

En stilren klinkerplatta i ljusgrått, svart och vitt har ett klassiskt och elegant mönster. Den kan sättas både inom- och utomhus, tål golvvärme och kan sättas på både golvet och väggen.


Istället för tapet

Vi har även klinkerplattor en stark grafisk och visuell effekt och påminner mer om en tapet än klinker. Inspirationen till serien har hämtats från optiska tyger från 60- 80-talet och är resultatet av ett partnerskap mellan designern Silvia Stanzani och Fioranese. Eftersom plattorna kan sättas på både golv och vägg, tål golvvärme och frost är det bara kreativiteten som sätter gränserna.

Populära artiklar

Andra som läste artikeln läste också