Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Kakel - med hemleverans

Filtrera

99kr
1589kr

10x10

(2)

10x20

(7)

10x30

(6)

15x15

(6)

20x20

(3)

20x40

(2)

20x50

(1)

25x40

(1)

25x45

(1)

30x60

(4)

6x13

(1)

6x24

(1)

8x15

(4)

Vit

(39)

Grå

(16)

Svart

(5)

Blå

(6)

Grön

(2)

Brun

(3)

Röd

(2)

Orange

(2)

Lila

(2)

Turkos

(1)

Beige

(1)

arredo

(33)

bathlife

(1)

bricmate

(1)

marazzi group

(1)

marca corona

(1)

natucer ceramica natural

(2)

Kakel

(36)

Klinker

(3)

Sortera

39 Produkter

Du har sett 36 av 39 produkter
1 av 2

Kakel är keramikplattor som har en glaserad finish – ett alternativ som passar för många olika rum. Förutom ett kaklat badrum är det väldigt snyggt att sätta upp kakel i bland annat köket, i groventrén eller i garaget. Hos oss kan du välja bland ett stort sortiment av kvalitetskakel från kända leverantörer. Här hittar du bland annat storfavoriterna Ceramicas Vilar Albara och CAS Ceramica. När du handlar dina kakelplattor hos oss på Golvpoolen kan du alltid räkna med högsta kvalitet. Beställ gratis varuprover på det väggkakel när du vill se och jämföra olika kakelplattor.

Kökel - Ett slitstarkt material

Det finns många fördelar med att välja kakel till såväl köket som badrummet. Kakelplattorna kan du få i både en matt, slät eller blank finish och tack vare den glaserade ytan på kakelplattorna förhindrar att mögel, smuts och bakterier från att få fäste. Den jämna ytan gör det dessutom oerhört enkelt att rengöra väggkaklet, något du kan göra med en fuktig trasa. Att välja kakel till badrummet är väldigt vanligt eftersom materialet är hållbart och håller sig snyggt år efter år. Dessutom kan du enkelt matcha kaklet med övrig inredning, bryta av med en fondvägg eller lägga ett mönster. Förutom att kakel är vanligt att ha i badrummet är det också ett väldigt vanligt att använda i köket. Ett kakelkök är nämligen enkelt att rengöra och väldigt hållbart. Ett kakelkök behöver inte vara kaklat från golv till tak, det vanligaste är att sätta kakel ovanför spisen eller köksbänkarna.

Smarta knep med väggkakel

Kakel är ett fantastiskt byggmaterial som har förmågan att både förstora eller förminska. Om du exempelvis har ett väldigt luftigt och stort utrymme kan du skapa en ombonad känsla genom att lägga en bård en liten bit in från själva väggen, denna hjälper då till att rama in golvet. Om du tvärtom har ett mindre rum som inte får in jättemycket solljus kan ett kakel med en glansig finish vara bättre eftersom att dem reflekterar ljuset i rummet och får rummet att kännas större. Hos oss kan du välja bland ett stort sortiment av både kulörer, glaseringar och ytor. Kanske vill du kombinera två olika färger på kakelplattorna och skapa ett schackmönster eller du kanske vill ha mörkare plattor på golvet men du vill ha ljusare på väggen? I så fall kan du garanterat hitta bra kakel som matchar och blir snyggt ihop. Det kan även bli mycket effektfullt att lägga ett mönster, antingen rutigt eller något mer avancerat. När du vill köpa kakel i Malmö är Golvpoolen rätt val. Som Skandinaviens största fackbutik inom just kakel och badrum kan du garanterat hitta det du söker. Handla smidigt i vår onlineshop och få ditt kakel hemlevererat kostnadsfritt efter att du har lagt din beställning. Om du vill se vårt kakelsortiment och känna och klämma är du välkommen till någon utav våra butiker. Vi finns i Malmö, Göteborg, Helsingborg och Lomma. Här kan du inspireras av över 200 uppbyggda badrumsmiljöer. Vi har stor kunskap om kakel och erbjuder ett välsorterat sortiment för alla behov. Hör gärna av dig om du har funderingar så hjälper vi dig.