Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Beige kakel

Filtrera

289kr
299kr

Visa sänkt pris

(1)

10x10

(1)

15x15

(1)

arredo

(2)

Kakel

(1)

Klinker

(1)

Kvadratisk

(2)

Sortera

2 Produkter

Du har sett alla 2 produkter

Börjar ditt kakel se fult eller omodernt ut? Är smutsen svår att få bort? Då är det dags att byta. Det behöver varken kosta dig anmärkningsvärt mycket tid eller pengar. Ett nytt kakel kan göra att ditt kök får ett helt annat utseende och blir enklare att hålla rent. Det har aldrig varit så enkelt som nu att hitta ett vackert kakel med hjälp av bilder online. Gå in på golvpoolen.se och se dig om i vårt stora utbud, du får både ett prisvärt och hållbart kakel med hjälp av några klick.

Vad ska man tänka på innan man köper kakel?

Kakel använder man inomhus som väggbeklädnad i exempelvis kök eller badrum. Många vill ha en tidlös design och då är ljusa färger populära, exempelvis beige kakel lämpar sig utmärkt då det både ger en varm och ljus känsla utan att blända betraktaren.

Matt eller blank lasyr?

Valet mellan blank eller matt lasyr har ingenting med kaklets funktion att göra utan helt enkelt en smaksak. Ett matt beige kakel i kök kan förmedla en lugn och mer harmonisk känsla medan ett blankt kakel i ditt badrum kan reflektera ljuset på ett spännande lustfyllt sätt.