Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Svart kakel | Skapar karaktär

Filtrera

199kr
879kr

10x30

(1)

15x15

(1)

20x20

(1)

6x24

(1)

8x15

(2)

arredo

(5)

marazzi group

(1)

Kakel

(5)

Klinker

(1)

Rektangulär

(4)

Kvadratisk

(2)

Sortera

6 Produkter

Du har sett alla 6 produkter

Svart kakel är ett effektivt sätt att ge ditt hem mer känsla och karaktär. Många väljer ljusa plattor av ren vana, eller av rädsla för att man ska tröttna fort på en annan kulör, men svart kakel i kök, badrum eller som golv är både snyggt, praktiskt och tidlöst. Dessutom bidrar det till en varmare och mer ombonad känsla i rummet, vilket annars kan vara en utmaning när det kommer till kakel som material.

Är svart kakel svårt att hålla rent?

Kakel som material är generellt sett väldigt enkelt att underhålla. Det är hårt, tåligt och lätt att torka av och rengöra. Ytterligare en fördel med just svart kakel är att den mörka färgen innebär mindre risk för missfärgningar och ingrodda fläckar som inte går bort. Här på Golvpoolen hittar du svart kakel till golv, svart kökskakel, matt svart kakel och mycket mer från välkända leverantörer.

Vilken fog passar till svart kakel?

Kakelfog finns att få i olika kulörer, varav vit och grå är de vanligaste. Svart kakel är enkelt att matcha med såväl ljus som mörk fog, helt efter vad du själv tycker är snyggast. Ge ditt hem ett lyft och beställ trendigt svart kakel till billiga priser online här på Golvpoolen.se.