Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Svart badrum | Personligt badrum med karaktär

Filtrera

199kr
829kr

Visa sänkt pris

(2)

Visa kampanj

(1)

10x30

(1)

15x15

(1)

20x20

(1)

6x24

(1)

8x15

(2)

arredo

(5)

marazzi group

(1)

Kakel

(5)

Klinker

(1)

Rektangulär

(4)

Kvadratisk

(2)

Sortera

6 Produkter

Du har sett alla 6 produkter

Är du ute efter något annat än den klassiskt ljusa och skandinaviska inredningsstilen? Satsa på ett svart badrum! Ett badrum i svart inger en personlig, trendig och ombonad känsla samtidigt som det är ett hållbart och tidlöst färgval. Här på Golvpoolen.se hittar du allt du behöver för att skapa ett snyggt och effektfullt badrum att trivas i.

Upplevs ett svart badrum som väldigt mörkt?

När man inreder med svarta material på väggar och golv finns alltid en risk att rummet kan kännas mörkt och trångt. Men genom att välja rätt belysning samt blanda in ljusa kulörer i textilier och andra detaljer, lyfter du enkelt ditt svarta badrum och uppnår den där mysiga, ombonade känslan du är ute efter.

Vad bör man tänka på med badrum i svart?

Svart är en tidlös och stilren färg som är enkel att matcha. Väljer du både svart kakel och svart klinker, kan det vara snyggt att välja fast inredning och detaljer i andra färger för att blanda upp och skapa en fin balans i badrummet. Känns det för mycket med både svarta väggar och svart golv? Satsa på antingen eller, och kombinera med en ljusare kulör för ett mjukare intryck. Högkvalitativa material till svarta badrum handlar du billigt online här på Golvpoolen.se.