Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Mönstrat klinker | Skapa en unik stil

Filtrera

399kr
779kr

20x20

(10)

fioranese

(6)

marazzi group

(4)

Klinker

(10)

Kvadratisk

(10)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

Det blir allt vanligare att man vågar inreda sitt hem med klinker och kakel i spännande mönster. Det är ett enkelt sätt att liva upp ett hem och skapa en unik stil. Du väljer själv om du vill lägga plattorna slumpartat eller skapa sammanhängande mönster. Hos oss på Golvpoolen hittar du mönstrat klinker och kakel i flera spännande utföranden, former och färger.

Vilka mönster kan man välja på?

När det kommer till mönstrat klinker och kakel finns något för alla smaker. De kommer i flera olika färger, även i mer diskreta kulörer. Somliga ger en vintagekänsla, till exempel blomsterliknande mönster eller kanske tygliknande mönster. En annan typ av mönster är de geografiska, till exempel schackrutemönster och hexagonmönster. Och så har vi de trendiga marrakech-mönstren med inspiration från Marocko. Kika igenom Golvpoolens sortiment för inspiration.

Hur kan man använda mönstrat klinker?

Du kan använda mönstrat klinker som en accent för att få kontrast eller täcka större ytor. Det är ett snyggt sätt att bryta av i ett i övrigt avskalat hem. Mönstrat klinker kan piffa upp hemmets alla rum, såväl badrum och kök som hall. Det kan dessutom användas både till golvet och väggen. Endast fantasin sätter gränsen för hur du kan använda ett mönstrat klinker från oss på Golvpoolen.