Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Stavmosaik

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Stavmosaik är en typ av mosaik där mosaiken består av stavar snarare än kvadratiska plattor på ett nät. Den vanligaste nätstorleken är 30x30 cm, men det kan vara annat mått i vissa fall. Stavarna kan vara både oregelbundna i storlek och längd samtidigt som regelbundna. Möjligheterna är oändliga för vad du kan skapa med stavmosaik. Vill du bryta mönster i köket med att skapa en bård mellan kökskaklet för att sätta en personlig prägel på väggen. Det funkar lika bra om du skulle vilja skapa en fondvägg som får väggen att sticka ut i ditt hem från resterande väggar.

Stavmosaik är praktiskt taget precis som vanlig mosaik. Väldigt praktisk att lägga och använda som till exempel stänkskydd bakom spisen, viktigt är då att man kör på en mörkare fog så att stänk och smuts inte syns som den kan göra i en ljusare fog.

Vi på Golvpoolen har stavmosaik i en rad olika färger, storlekar, symmetriska och asymmetriska. Märk skillnaden där hemma med stavmosaik. Köp din stavmosaik från oss alltid till ett bra pris och fraktfritt.