Trägolv Junckers Ask Harmony Oljad Skeppsgolv 2-stav

Rek. pris 699,00 kr /m2
Spara 21%
549,00 kr /m2 Du sparar 150,00 kr /m2
= 1 pkt
Gratis varuprov
Trägolv Junckers Ask Harmony Oljad Skeppsgolv 2-stav. Ett annorlunda och vackert oljat trägolv som ger ett markant och naturligt utseende med mer färg och ådringsvariation.
Läs mer
Junckers Ask Harmony är ett oljat 2-stavs skeppsgolv som är ett vackert trägolv som ger ett naturligt utseende med mycket färg och ådringsvariation. Junckers oljade golv förhöjer träets inneboende lyster och ger en naturligt mjuk, autentisk yta som är både varaktig och enkel att sköta.

Junckers har sedan 20 år producerat skeppsgolv. Skeppsgolv är ett estetiskt tilltalande golv med unika tekniska egenskaper. Gummilisten som fräses ner och monteras på fabriken, innebär att varje bräda får en egen rörelsefog. Skeppsgolvet blir extremt lämpligt för golvvärme och för inomhusmiljöer med ett varierande inomhusklimat. Detta trägolv är ett perfekt alternativ i fritidshuset, men framför allt är det ett mycket vackert golv med stark karaktär.
Artikelnummer 543500-189
Varumärke Junckers
Antal m²/förp 1.89
Bredd (mm) 129
Längd (mm) 1830
Enhet
Fog Klammerfog
Tål Golvvärme Ja
Träslag Ask
Mönster Skeppsgolv
Sortering Harmony
Tjocklek (mm) 14
Ytbehandling Oljad
Beskrivning (PDF) Läggningsanvisning 14mm Bygel.pdf;Skeppsgolvsbroschyr.pdf;Skötselanvisning Olja.pdf;massiva_plankgolv.pdf;Lister.pdf
Skriv en recension av den här produkten

Andra köpte även