Trägolv Junckers Svart Ek Harmony Ultramatt Skeppsgolv 2-stav

Rek. pris 769,00 kr /m2 739,00 kr /m2 Du sparar 30,00 kr /m2
= 1 pkt
Trägolv Junckers Svart Ek Harmony Ultramatt Skeppsgolv 2-stav. Ett exklusivt och mystiskt trägolv som ger ett markant och naturligt utseende med den svarta eken.
Läs mer
Junckers Svart Ek Harmony är ett ultramatt 2-stavs skeppsgolv som ger ett exklusivt utseende med mycket färg och ådringsvariation. Svartek är känt sedan forntida dagar som ett av naturens egna material, men det är inte något träslag man finner i skogen. I korthet skapas svartek när ekstockar ligger hundratals år i en mosse. Det här inleder en process som ger träet en väldigt speciell mörk nyans. Junckers återskapar den här processen på detta Svarta Ek Harmony trägolv genom att vakuumånga plankorna. Junckers ultramatt lackerade golv kombinerar en naturligt matt framtoning med en oerhört hållbar yta som är lätt att rengöra.

Junckers har sedan 20 år producerat skeppsgolv. Skeppsgolv är ett estetiskt tilltalande golv med unika tekniska egenskaper. Gummilisten som fräses ner och monteras på fabriken, innebär att varje bräda får en egen rörelsefog. Skeppsgolvet blir extremt lämpligt för golvvärme och för inomhusmiljöer med ett varierande inomhusklimat. Detta trägolv är ett perfekt alternativ i fritidshuset, men framför allt är det ett mycket vackert golv med stark karaktär.
Artikelnummer 556205-189
Varumärke Junckers
Antal m²/förp 1.89
Bredd (mm) 129
Längd (mm) 1830
Enhet
Fog Klammerfog
Tål Golvvärme Ja
Träslag Ek
Mönster Skeppsgolv
Sortering Harmony
Tjocklek (mm) 14
Ytbehandling Ultramatt
Beskrivning (PDF) Läggningsanvisning 14mm Bygel.pdf;Skeppsgolvsbroschyr.pdf;Skötselanvisning Ultra Matt lack.pdf;massiva_plankgolv.pdf;Lister.pdf
Skriv en recension av den här produkten

Andra köpte även