Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Nivålist

Pris
129 kr
129 kr
349 kr
349 kr
Varumärke
Typ
Leveranstid

Nivålist

Nivålister används för att jämna ut höjdskillnader mellan olika golvtyper. Om du till exempel har ett parkettgolv i vardagsrummet och ett klinkergolv i hallen kan du använda dig utav en nivålist i skarven mellan de olika golvtyperna. På så sätt får du en snygg övergång som döljer höjdskillnaden mellan golven. Välj en nivålist som passar ihop med dina golv samt gör övergången snygg. Övergångslisten passar alldeles utmärkt i hemmets alla rum där du behöver skapa en snygg övergång mellan två olika golv. Övergångslisten är väldigt enkel att montera och kan justeras så den passar just ditt golv. Om du har frågor kring hur du monterar nivålisten eller vill ha hjälp med att välja rätt får du mer än gärna höra av dig till vår kunniga personal. Vi hjälper dig mer än gärna över telefon, chatt eller via mail.

Visar 2 av 2 produkter
Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
kahrs_qiws1857.jpg
349 kr
367 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Visa produkt
kahrs_qiws1857.jpg
Finns i fler färger
fr.129 kr/m
130 kr/m
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 1 färger:
Trä/natur
Visa produkt