Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  6%

  Trägolv Tarkett Professional Ek Natur 3-Stav

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 692 kr/m²

  Du sparar 43 kr/m²

  649 kr/m²

  m² = frp
  Lägg i varukorgen
  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Ett vackert ekparkettgolv med alla dem vackra naturliga egenskaperna hos träslaget som skapar en hemtrevlig atmosfär i både vardagsrummet som i hallen eller varför inte sovrummet. Detta är ett golv där du måste limma ihop golvbrädorna med varandra när du lägger golvet och anledningen till att du behöver använda lim är för att golvbrädorna inte kilar fast i varandra. Golvet är en del av Tarketts golvserie professional och detta är deras tjockaste golv vilket innebär att om golvet skulle bli alldeles för tråkigt så kan du slipa golvet och sedan lacka det igen också blir golvet som nytt igen.

  Läs mer
  Innan du börjar lägga detta fantastiska ekparkettgolv är det viktigt att du kontrollerar ytan där golvet ska läggas så att den är en hård,plan och dessutom slät yta för att undvika eventuella problem som kan uppstå när du lägger golvet eftersom att ytan inte är tillräckligt hård,plan eller slät! Det rekommenderas att du lägger någon form av underlagsmatta eller stegdämp under golvet för att få ett bättre resultat på golvläggningen samtidigt som golvet får ännu bättre komfort som gör att golvet blir skönare att gå och stå på!

  Du kan dessutom välja att installera golvvärme under golvet vilket gör att det blir super härligt att gå och stå på under dem kallare dagarna på året. Men ska du ha golvvärme under golvet så är det viktigt att du också lägger en ångspärr för att skydda golvet mot fukten som kan uppstå från golvvärmen. En annan sak du också bör tänka på gällande golvvärmen är att temperaturen inte bör överstiga den rekommenderade maxtemperaturen på 27 grader eftersom att golvet kan bli skadat av högre temperaturer.

  Att rengöra golvet är super enkelt eftersom att du både kan använda en dammsugare eller så kan du våttorka golvet! Ska du våttorka golvet är det väldigt viktigt att golvmoppen eller trasan du använder är ordentligt urvriden eftersom att golvet kan bli skadat om det blir för fuktigt!

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Tarkett
  Art.Nr. 398877
  Träslag Ek
  Mönster 3-Stav
  Ytbehandling Lackad
  Längd 2535 mm
  Bredd 194 mm
  Serie Professional
  Tjocklek 22 mm
  Antal 1,97 m2/frp
  Antal 4 st/frp
  Fog T&G
  Tål Golvvärme Ja
  Typ Parkettgolv
  EAN-nr 7392662085420

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst 010-492 72 00, vi har öppet 10:00 - 19:00 (helgfri vardag)
  Mönster
  Ytbehandling
  Längd
  Bredd
  Serie
  Tjocklek
  Antal
  Antal
  Fog
  Typ
  Sortering
  Kollektion
  Garanti
  Slitskikt
  649 kr/m²
  692 kr/m²
  3-Stav
  Lackad
  2535 mm
  194 mm
  Professional
  22 mm
  1,97 m2/frp
  4 st/frp
  T&G
  Parkettgolv
  -
  -
  -
  -
  575 kr/m²
  719 kr/m²
  3-Stav
  Ultramatt Lack
  2423 mm
  200 mm
  Kährs Original
  15 mm
  2,91 m2/frp
  6 st/frp
  Woodloc 5S
  Parkettgolv
  Variation
  Lumen Collection
  30 år
  3,5 mm
  Visa Produkt
  806 kr/m²
  1 075 kr/m²
  1-Stav
  Mattlack
  2420 mm
  151 mm
  Kährs Original
  15 mm
  2,19 m2/frp
  6 st/frp
  Woodloc 5S
  Parketgolv
  Lively
  Element Collection
  30 år
  3,5 mm
  Visa Produkt