Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Fogmassa | En smidig tätning

Filtrera

69kr
825kr

Visa kampanj

(5)

Grå

(4)

Vit

(4)

Transparent

(3)

Svart

(1)

bostik

(7)

pci

(21)

Fogmassa

(23)

Silikon

(5)

Vägg/Golv

(20)

Endast snabbleverans

(28)

Sortera

28 Produkter

Du har sett alla 28 produkter

Det finns många olika sorters fogmassa och var och en har sin egenskap. Fogmassa finns också i olika färger för att matcha exempelvis det kakel man avser sätta upp. Du behöver också ta hänsyn till vilka egenskaper fogmassan ska ha. Ta hänsyn till om du behöver slipa den såsom kan bli aktuellt när det kommer till köksbänken eller golvet. Ska den användas i badrummet, runt exempelvis ett badkar eller en dusch ska den tåla att utsättas för vatten varje dag.

Vilken fogmassa ska man välja till kakel?

Välja kakel i sig kan vara en utmaning men fogmassan har också betydelse. Fogmassor finns i olika färger och väljer man fel färg kan det dra ner det estetiska. En fogmassa som är lite mörkare lyfter fram ljusa kakelplattor, det kan vara en snygg detalj men om man vill ha en diskretare inramning ska man välja en ljusare fogmassa.

Hur väljer man fogmassa till golvet?

Lägger man fogmassa till ett kakelgolv är det bra att införskaffa ett kit för kakelfogning då det gör arbetet enklare. När det kommer till hörnen och kanter så är det bra att välja en fogmassa med silikon. Golvpoolen.se gör det enkelt för dig då du kan köpa fogmassan online i lugn och ro.