Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Golvspackel & flytspackel

Pris
278
278
524
524
Varumärke
Typ
Yta
Leveranstid

Golvspackel & flytspackel

Behöver du jämna ut en golvyta för att senare lägga in parkett, eller ska du till att flytspackla ett badrum? Vi på Golvpoolen.se har produkterna du behöver, oavsett vilket underlag det gäller och vilken typ av spackling som är aktuell.

Läs mer...
Visar 4 av 4 produkter
Levereras inom 2-5 vardagar
Visa produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Visa produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Visa produkt
Levereras inom 3-5 vardagar
Visa produkt

Hur vet jag vilken typ av golvspackel jag behöver?

Vilken typ av golvspackel eller avjämningsmassa du behöver beror dels på underlaget, men också om det är till exempel ett badrumsgolv eller en balkong som ska behandlas. Vi på Golvpoolen har golvspackel för såväl inomhus- som utomhusbruk, och flera av produkterna går dessutom att använda till tak och vägg. Vilken typ av golv- eller flytspackel du än är ute efter går det att beställa billigt och enkelt online hos oss på Golvpoolen.

Vad innebär flytspackling?

Flytspackel används för att jämna till undergolvsytor innan man lägger exempelvis klinker, stenplattor eller parkett. Det är en vanlig och effektiv metod för golvutjämning som ger ett stabilt och bra underlag, som faktiskt också går att använda som färdigt golv utan ytterligare beläggning. Flytspackel fungerar i regel väldigt bra i rum med vatten- eller elburen golvvärme. Att flytspackla golv själv är inte särskilt svårt och resultatet brukar bli väldigt bra bara man är noggrann.