Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Kristallmosaik

Filtrera

29kr
1049kr

10x10

(2)

Grå

(4)

Svart

(3)

Vit

(2)

Brun

(4)

Beige

(1)

Röd

(3)

Flerfärgad

(2)

Blå

(1)

Grön

(2)

Silver

(1)

arredo

(21)

sicis

(2)

Kvadratisk

(17)

Rektangulär

(6)

Sortera

23 Produkter

Du har sett alla 23 produkter

Mosaik känner de flesta till men det finns faktiskt många olika varianter av mosaik. Kristallmosaik är en variant av mosaik. Kristallmosaik är en genomskinlig variant som är gjort på glas. Den kan vara färgad eller ofärgad och passar perfekt till badrummet eller köket. Det går att sätta en rand av kristallmosaik för att exempelvis bryta av klinker och kakel.

Vad är speciellt med kristallmosaik?

Kristallmosaik är en levande mosaik som skapar lyster och ger en levande effekt. Det går också att använda kristallmosaik för att rama in en spegel. Kristallmosaik ser levande ut när ljuset träffar materialet, det gör att det går att lyfta fram mosaiken genom rätt belysning. Kristallmosaik är lätt att sätta upp och istället för att renovera hela rummet kan du lätt byta skepnad genom att sätta upp kristallmosaik.

Kan man ha kristallmosaik i köket?

Kristallmosaik gör sig fint i utrymmet mellan diskbänken och köksskåpen. Kristallmosaik är lätt att torka av och du kan skapa snygga mönster. Det är lätt att torka av och att hålla rent. Kristallmosaik kan även användas som en fondvägg då den är väldigt dekorativ. Hos oss på Golvpoolen.se kan du köpa billig kristallmosaik online och med snabb leverans hem till dig.