Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Svart mosaik

Filtrera

14kr
599kr

arredo

(23)

Mosaik

(19)

Kristallmosaik

(3)

Natursten

(1)

Kvadratisk

(16)

Rektangulär

(6)

Matt

(8)

Blank

(10)

Polerad

(1)

Sortera

23 Produkter

Du har sett alla 23 produkter

Svart är tidlöst, elegant och kan kombineras med allt. Svart mosaik kan förvandla ett helt rum eller användas för att locka ögat till vissa delar. Mosaik är och har varit en del av inredningen runt om i världen i tusentals år. Idag finns det många olika sorters svart mosaik, från glas och kristallmosaik till stavmosaik. Det går att kombinera och skapa lekfulla effekter.

Kan man sätta mosaik över köksbänken?

Svart mosaik kan med fördel sättas i köket, det är lätt att hålla rent och lätt att sätta upp. Vill du få en härlig lyster ska du välja kristallmosaik som ger ett levande intryck när ljuset faller på. Det är också snyggt att kombinera vit och svart mosaik för ett elegant intryck.

Går det att lägga mosaik på golvet?

Det finns mosaik som blir perfekt som golv. Undvik glasmosaik utan välj istället klinkermosaik som är gjorda får att använda även som golv. Då får du ett tåligt och lättstädat golv. Du kan lägga svart mosaik i alla rum. Du kan köpa många olika sorters svart mosaik på Golvpoolen.se till billigt pris. När du handlar online hos oss får du snabb leverans hem till dig.