Trägolv Junckers Ask Nordic Harmony Ultramatt Skeppsgolv 2-stav

Rek. pris 961,00 kr /m2
Spara 39%
579,00 kr /m2 Du sparar 382,00 kr /m2
= 1 pkt
Gratis varuprov
Trägolv Junckers Ask Nordic Harmony Ultramatt Skeppsgolv 2-stav. Ett annorlunda och vackert ultramatt trägolv som ger ett markant och naturligt utseende med mer färg och ådringsvariation.Byglar och foam beställes separat, se nedan under fliken "Liknande produkter"
Läs mer

Junckers Ask Nordic Harmony är ett ultramatt 2-stavs trägolv som ger en naturlig miljö och känsla med mer färg och ådring. Junckers ultramatt lackerade golv kombinerar en naturligt matt framtoning med en oerhört hållbar yta som är lätt att rengöra.

Junckers har sedan 20 år producerat skeppsgolv. Skeppsgolv är ett estetiskt tilltalande golv med unika tekniska egenskaper. Gummilisten som fräses ner och monteras på fabriken, innebär att varje bräda får en egen rörelsefog. Skeppsgolvet blir extremt lämpligt för golvvärme och för inomhusmiljöer med ett varierande inomhusklimat. Detta trägolv är ett perfekt alternativ i fritidshuset, men framför allt är det ett mycket vackert golv med stark karaktär.

Observera att golvbrädornas längd kan variera från produktion till produktion. Det kan därför inte garanteras att den längd ni har fått levererat vid ett köptillfälle kommer vara samma vid andra köptillfällen. Dessa leveranser i varierande längder kan ej yrkas som grund till reklamation.

Artikelnummer 534735-189
Varumärke Junckers
Antal m²/förp 1.89
Bredd (mm) 129
Längd (mm) 1830
Enhet
Fog Klammerfog
Tål Golvvärme Ja
Träslag Ask
Mönster Skeppsgolv
Sortering Harmony
Tjocklek (mm) 14
Ytbehandling Ultramatt
Beskrivning (PDF) Läggningsanvisning 14mm Bygel.pdf;Skeppsgolvsbroschyr.pdf;Skötselanvisning Ultra Matt lack.pdf;massiva_plankgolv.pdf;Lister.pdf
Skriv en recension av den här produkten

Andra köpte även