Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Inspiration - Ljusa golv

Vad är mer klassiskt i våra skandinaviska hem än vitt. Med vitt som grund kan man enkelt förändra sitt hem med textiler och möbler i olika färger och mönster. Ett ljust golv är både snyggt, lyser upp och får rummet att se större ut. Välj mellan ett enhetligt vitt eller ett vit pigmenterat golv. Ett tips, om du inte tycker om att städa men ändå vill ha ett ljust golv, välj ett golv med variation/mönster då syns smutsen mindre.

Av Arredo2020-06-23

Nedan visas 4 olika ljusa golv från Kährs. Det är exakt samma miljö och inredning men olika golv och visst kan ett golv förändra ett rum?!

 

Kährs Ek Nouveau Blonde Mattlack 1-stav - Parkettgolv

Är ett vitpigmenterad, mattlackad planka/1-stav. Med bas på ekens alla naturliga färgvariationer. Får innehålla stora kvistar. Borstad med mikrofasade kanter. 15 mm.

 

Kährs Linnea Ask Blizzard 2-stav mattlackad

Ett vitpigmenterad mattlackad 2-stav golv som ser kritvit ut då den är nästintill täckmålad. Varje bräda har en mikrofas. 7 mm. Det är inte slipbart.

 

Kährs Nouveau Snow Mattlack Borstad Vit 1-stav - Parkettgolv

Ek Nouveau Snow är en kritvit pigmenterad och mattlackad planka/1-stav med bas på ekens alla naturliga färgvariationer. Får innehålla stora kvistar, både vita och svarta. Borstad med vita, fasade kanter. 15 mm.

 

Kährs Linnea Ek Dome 1-stav mattlackad

Linnea Ek Dome är en 1800 mm lång 1-stav/planka som är vitpigmenterad och mattlackad med mindre färgvariationer. Får innehålla mindre kvistar. Borstad och mikrofasade kanter. Tjocklek: 7 mm. Ej slipbart.

 

Se fler vita golv här >>

 


Gratis varuprover

Vi erbjuder upp till 5 st gratis varuprover som underlättar när du ska välja vilket golv som passar hemma hos dig.


 

Ljusa golv kan verkligen väcka liv i ett rum och få det att se större ut. Det passar också väldigt bra i våra skandinaviska hem. Med ett ljust golv kan du sedan inreda med i princip alla möjliga möbler och textiler i olika mönster och färger. Det är också ett väldigt bra val om du har ett mindre rum då ett ljust golv kommer att göra att rummet ser större ut. På den här sidan har vi samlat fyra olika bilder på ett vardagsrum. Dessa fyra bilder har exakt samma inredning men olika golv. För även om man inte kan tro det så skiljer det sig väldigt mycket även inom ljusa golv och det ger ett golv olika stilar och intryck. Vill du ha ett helt vitt eller kanske ett golv där trädstrukturen bryter igenom något? Det finns även olika träslag, 1-eller 3-stavs golv som ger olika intryck. Vi vill genom dessa bilder ge er inspiration och visa på hur olika ljus och vita golv kan se ut. Vilket rum tycker du bäst om och hade passat bäst hemma hos dig?

Populära artiklar

Andra som läste artikeln läste också