Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Värt att veta om Mässingsblandare

Ytan sätter tonen för känslan, upplevelsen och helheten i ditt hem. Med mässing i ditt kök och badrum får du ett rum som lever och förändras med tiden.

Med sina varma toner hör b.la. mässing till de starkaste trenderna i år. Vi kan definitivt se varför de har förtrollat oss: från en större renovering med ett nytt duschset till små detaljer, som en ny toalettpappershållare, tillför mässingen elegans och tidlöshet till varje badrum.


Värt att veta

Blandare i mässing levereras blanka men över tiden bildas en patinerad yta som ger en mörkare ton. Detta är en naturlig reaktion då metallen kommer i kontakt med syre och vatten. I början kan det se ut som fläckar där fukten har legat. Eftersom leverantörerna vattentryckstestar sina produkter innan de lämnar fabriken kan patineringen redan ha påbörjats innan installation.


Tips:

Man kan putsa upp blankheten med metall/mässingputs som exempelvis ”Häxans metallputs”, finns att köpa i de flesta matbutiker.