Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Badrumstrender – hur ska man tänka?

Vilka trender känns rätt för dig?

Vilka trender känns rätt för dig?

En trend är inget annat än en riktning och man behöver inte följa den slaviskt!

Av Arredo2024-05-17

För att skapa ett modernt och harmoniskt badrum är valet av färger och material avgörande. Kakel & klinker kulörer inspirerade av naturen som pastellgrön, beige, ljust brunt och ljust grått kommer alltid dominera färgpaletten. Naturfärgerna ger ett avkopplande atmosfär och en bra grund för att badrummet ska kännas modernt länge.

Naturfärger för ett lugnt och harmonisk badrum.

 

För dig som gillar mustigare färger finns också en del färger som trenderar såsom gråblått, koboltblått, skogsgrön, svart och antracit. Dessa färger har funnits med länge och finns alltid i färgpaletten pga. sin popularitet. Ett mörkt badrum är omslutande och känns klassiskt lyxigt med sina intensiva färger och en härlig, personlig kontrast.

Starka färger och kontraster ger en lyxig känsla.

 

Wellness koncept är viktigt och syns tydlig i val av material och olika lösningar som öppna, stora duschutrymmen eller sköna, fristående badkar. Material som trä, blanka eller matta detaljer och färgat glas skapar en tidlös och lyxig spa-känsla.

SPA känsla med fristående badkar och stora duschutrymmen.

 

Stora ljusinsläpp är också en viktig del av dagens badrumstrender. Har man inte möjligheten till att sätta in stora fönsterpartier i det nya badrummet kan man åstadkomma samma effekt med artificiellt ljus. Det är viktigt att tänka på det från början och interagera belysningen på ett naturligt sätt i badrumsidéerna.

Vakna till ljuset.

 

Dessutom är stora speglar med belysning populära inredningsdetaljer oavsett stil. En spegel kan förstora och ljusa upp mindre badrum och fylla ut större badrum och tomma väggar med sin exklusiva design. Till mindre badrum finns det även praktiska spegelskåp i olika former som döljer plats för förvaring.

Spegel, spegel på väggen där...

 

När det är dags att börja fundera kring renovering eller nybyggnation av ditt nya badrum fråga dig själv vilken känsla du vill uppnå. Vill du uppleva lugnet och harmoni och använda en specifik naturnära färgskala eller mer energi genom intensiva färger och lager på lager av flera olika toner för att skapa en spännande djup. Våga utmana dig själv i dina val och ta hjälp av våra utställningar i våra fysiska butiker och vår duktiga personal.