010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Badrum Carrara Marmor

Gästtoalett i Carrara Marmor & Honey Gold Om du vill ha ett badrum med det lilla extra men ändå ha ett ljust och trendigt badrum ska du välja Carrara marmor som grund. Denna vackra natursten och naturliga marmorering ger en exklusiv och naturskön känsla. Addera sedan med badrumsdetaljer i antingen mässing, guld eller varför inte mattsvart?

Denna gästtoalett får verkligen alla gäster att känna sig välkomna. Med vacker ljus Carrara marmor från Italien på väggen och golvet ger ett ljust och fräscht intryck. Den vägghängda toaletten och spolknappen från Tapwell i Honey Gold gör det både lättstädat stilrent. Eftersom marmorplattan Carrara 610x610 är rakskuren kan du välja att ha smala fogar, vilket ger ett snyggt och enhetligt intryck. Bryt av med snygga badrumsdetaljer som här med Spolknappen i Honey Gold. För att binda ihop rummet, plocka upp badrumsdetaljerna som spolknappen i accessoarer som ljushållare, krukor etc.

Välj en vask i marmor eller välj bryt av och plocka upp badrumsdetaljerna som spolknapp, handtag etc. Om du vill ge ett ännu mer stilrent och lyxigare känsla, välj en inbyggd kran, som här en i Honey Gold Box. Det gör också att handfatet ger ett renare intryck.

Detaljerna gör ditt badrum unikt! Här har de skapat inbyggda hyllor med spotlight ovanför den inbyggda toaletten och gör verkligen att ett badrum känns unikt. Då får dina fina accessoarer och växter plötsligt ett naturligt utrymme även i badrummet.


GRATIS VARUPROVER!

Vi erbjuder upp till 5 st gratis varuprover på de flesta golv, kakel och klinkerplattor som underlättar när du ska välja vad som passar hemma hos dig.

Se fler Carrara Marmor plattor >>