Tävling

Designa det snyggaste badrummet

Designa ditt drömbadrum i vårt Digitala Showroom, mixa och matcha kakel, klinker, och badrumsinredning och ha chans att vinna ett presentkort på:

2000 kr!


Gör såhär!

1. Gilla vår Facebooksida och dela vårt inlägg om tävlingen.

  2. Gå till vårt Digitala Showroom och välj Badrum som miljö. Testa dig fram och byt kakel, klinker, badrumsmöbler, handtagen och färgen på fogen tills du hittar ditt drömbadrum.

  3. När du är klar med dina val, spara den som en PDF under "Se dina val". Bifoga PDF:en till oss i formuläret bredvid och motivera dina val och varför just du ska vinna.

  Skicka in ditt tävlingsbidrag via formuläret bredvid och/eller tagga din bild via Instagram med #golvpoolentavling (Tänk på att du måste ha en öppen profil om du taggar via Instagram).

  Genom att medverka i tävlingen godkänner du våra allmänna villkor, se nedan.

  Tävlingen pågår t.o.m. 30/9-2017
   

Lycka till!  • Motivera varför just du ska vinna?
  • Bifoga din design som PDF max 5 mb


Avslutade tävlingar

AVSLUTAD 28/10-2016!

VINNARE - fototävling

Ett stort tack till alla som har varit med i vår tävling! Vilka fantastiska renoveringsprojekt vi har fått ta del av. Det var svårt men nu har vi utsett vinnarna!

Stort Grattis till:
- Jennie & Henrik Almqvist
- Linda GidmarkAllmänna villkor: Du måste vara 18 år för att få delta och ha upphovsrätt för bilden. Presentkortet gäller på webben och vid ett köptillfälle. Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan. Deltagaren i tävlingen ansvarar själv för att kontaktuppgifterna är korrekta. Om inte Golvpoolen får tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren i tävlingen inom 20 dagar kommer juryn att utse en ny vinnare. Endast ett pris per familj/hushåll. Vinnarna utses av en jury bestående av Golvpoolens marknadsavdelning och deras beslut går inte att överklaga. Alla eventuella avgifter och/eller skatter som uppstår i samband med vinstutdelning betalas av vinnaren. Om inte annat anges, ansvarar Golvpoolen inte för extra kostnader i samband med vinsten. Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Golvpoolens hemsida och eller sociala medier eller annan annonsplats. Vinnaren ansvarar själv för eventuell plattsättning.